AFB Feeds

Orang Kata Kalau Rezeki Tak Ke Mana!!

08:30

Alhamdulillah..Hadiah menang Giveaway blogger Linda dah sampai...Wah, suka2..
Haritu masa top2 blogger ni dapat item ni, Aku mampu kelip2 mata je..maklum la siapa la kita kan..Tapi orang kata kalau dah rezeki, tak ke mana..Linda buat Giveaway kat blog dia..Aku joint untuk bagi support pada geng blogger..tak de pun aim nak menang sebab selalunya tak bernasib baik..eh!!sekali menang daa...terkezut jap masa tengok senarai pemenang tu..biar betul..2-3 kali check url pemenang (yang aku punya la kan)..confirm...
haha..suka weiii..

Nak tau tak hadiah apa aku menang ni?

Jeng..Jeng..Jeng...

Lisa's fghends...

Tadaaa..Limited edition gitu..Tunjuk kat member ofis aku, dia suruh pakai je..suruh aku bergaya sikit sebab kata dia, aku ni suka pilih fesyen selamat kat ofis..haha..aku cakap kat dia, jam ni macam sesuai untuk pakai keluar jenjalan je..kat ofis rasa kurang sesuai..tapi di sangkal oleh dia..baiklah..nanti aku tengok kesesuaian, aku cuba pakai ke ofis...

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.