Orang Kata Kalau Rezeki Tak Ke Mana!!

08:30

Alhamdulillah..Hadiah menang Giveaway blogger Linda dah sampai...Wah, suka2..
Haritu masa top2 blogger ni dapat item ni, Aku mampu kelip2 mata je..maklum la siapa la kita kan..Tapi orang kata kalau dah rezeki, tak ke mana..Linda buat Giveaway kat blog dia..Aku joint untuk bagi support pada geng blogger..tak de pun aim nak menang sebab selalunya tak bernasib baik..eh!!sekali menang daa...terkezut jap masa tengok senarai pemenang tu..biar betul..2-3 kali check url pemenang (yang aku punya la kan)..confirm...
haha..suka weiii..

Nak tau tak hadiah apa aku menang ni?

Jeng..Jeng..Jeng...

Lisa's fghends...

Tadaaa..Limited edition gitu..Tunjuk kat member ofis aku, dia suruh pakai je..suruh aku bergaya sikit sebab kata dia, aku ni suka pilih fesyen selamat kat ofis..haha..aku cakap kat dia, jam ni macam sesuai untuk pakai keluar jenjalan je..kat ofis rasa kurang sesuai..tapi di sangkal oleh dia..baiklah..nanti aku tengok kesesuaian, aku cuba pakai ke ofis...

You Might Also Like

2 Comment