Membeli Barangan Dari China Dengan Kos Yang Murah

10:00

EZBUY

Korang..Meh kita nak hasut korang shopping..haha..kita kan suka shopping2 ni..terutama secara online ni..klik, klik..bayar..tahu2 barang sampai depan rumah..kita memang suka konon2 terkejut dapat barang padahal sendiri yang order..tapi dia punya suka tu, tak tau nak cakap macamana..hanya orang yang suka beli-belah secara online je tahu feeling tu..haha

okey, dah2..kalau dengar kita membebel ni..lagi panjang..

Pernah dengar pasal website ezbuy ni tak?Kalau sesapa yang rajin baca blog kita ni mesti perasan kita pernah tulis pasal website ni..Untuk yang pertama kali baca, tak pe..Meh kita cerita sikit pasal ezbuy ni...Ezbuy mula beroperasi sejak tahun 2010 & telah meluaskan empayar perniagaan ke Singapura, Thailand, Australia, Indonesia serta Malaysia sendiri..Barang-barang di ezbuy ni datang terus dari China..Suka, kan beli barang2 kat sana sebab murah..Ni tak payah susah2 nak pergi ke China..Duduk je depan pc, korang dah ada kat sana.. ;)..Pilih je barang-barang yang ada kat website ni..pelbagai barangan ada, korang cuma pilih je yang mana berkenan di hati...

Entry sebelum ni berkenaan ezbuy paling dapat sambutan kat blog ni..Ramai juga reader yang pm/dm kat twitter, facebook tanya pengalaman kita shopping kat website ni..boleh percaya ke tidak?alhamdulillah, testimoni kita sendiri yang pernah beli barang kat website ni, barang-barang diterima dalam keadaan selamat..yang mana pm tanya mengenai pembelian kat web ini..diaorang pun bagi testimoni kat kita balik, dah selamat terima barang masing-masing..kemain suka korang..ala, kita tolong je..Benda betul dan elok kita kongsi dengan korang..

Jom tengok barang-barang yang jadi pilihan utama kita kat ezbuy..

10 PILIHAN UTAMA PRODUK PILIHAN DI EZBUY


Kenapa pilih luggage ni?Material nampak kukuh & stabil. Faham je la kalau naik flight, luggage kita bukan letak elok2..memang kena campak je..Jadi kita & mr hubby perlukan luggage yang tahan lasak, kukuh, berkualiti tinggi..Sertai mempunyai ciri keselamatan yang terjamin iaitu kunci bernombor..Jadi luggage ni mempunyai ciri yang kita & mr hubby cari..



Kita suka rak ni sebab mempunyai ciri moden, kelas tersendiri dan nampak tersusun..Boleh dipasang dimana sahaja samaada dapur, ruang tamu, bilik tidur..Mudah untuk dipasang..Serta boleh letak pelbagai barang dari yang ringan kepada berat seperti pasu bunga..





Kita suka yang ni sebab boleh menggayakan pelbagai jenis rambut kerinting..Suhu boleh dilaras mengikut kesesuaian tanpa merosakkan rambut. Selain mudah dipegang..Ia juga boleh diputar 360' untuk mudah diguna.





Mudah diguna, suhu boleh dilaras mengikut kesesuaian & boleh lihat di belah tepi straightener jadi mudah untuk mengawal supaya tidak terlalu panas sehingga boleh merosakkan rambut...Menjadikan rambut lebih lembut..



Blazer ni nampak ringkas & sesuai digayakan samaada ke pejabat ataupun kasual. Mempunyai pilihan warna seperti hijau, coklat (seperti dalam gambar) ataupun kuning..




Dah lama cari tempat letak payung ni..nak letak kat rumah..Sebab nampak style & payung tersusun je dalam bekas dia...Maklum la payung kat rumah kita ada 2-3 biji juga..tak masuk lagi yang dalam kereta..Sebab letak kat kereta, nampak semak banyak sangat dalam rumah..Kalau ada bekas ni, kan nampak tersusun je...




Kita kan suka mekap2 ni..Memang jadi pilihan utama la ni..Senang nak bawa travel...Sebab utama pilih yang ni, bentuk dia yang bulat..Ada ruang pemisah di bahagian tengah untuk letakkan berus mekap ni..Nampak kemas & tersusun serta mudah untuk dicapai..




Untuk keselamatan, boleh letak dalam rumah/kereta atau bawa travel..Bentuk yang sederhana, mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Saiz 23cm x 13cm.




Eh..tak cerita lagi yea kat sini..sekarang kita suka bersenam..balik kerja, buat workout simple2..yang ni nampak senang je..sambil duduk2 tengok tv pun boleh senam..Pemegang dia lembut & mudah dilentur..Tidak menyakitkan tangan serta tempat letak kaki yang diperbuat dari getah yang tidak menyakitkan & mengelakkan kaki kita tergelincir semasa senaman..



Tadi dah beritahu, kan..kita bersenam sekarang..Jadi kena la cari pakaian sukan yang sesuai...Material yang selesa..Selesa untuk dipakai sebab pernah terbaca semasa bersenam kita digalakkan memakai pakaian yang melekap di badan tidak semestinya seksi tetapi untuk memudahkan pergerakan & lebih aktif..Jadi pakaian ini rasanya sesuai sangat..Eh!!kita senam dalam rumah je..jadi pakai macam ni pun okey..Kalau keluar, kena la pakai jaket macam gambar yang sebelah tu..Set ni boleh digayakan samaada 2 piece atau 3 piece..Pilihan masing-masing.


Dah beli banyak2 macamni, mesti risau kan..sebab barang-barang di ezbuy ni dari China..Jadi isu penghantaran dari sana nak ke Malaysia, harus la risau..terutama kalau ambil barang yang berat...waaa..macamana,kan..hati dah berkenan tapi masalah kos pula jadi isu..mesti tidur pun mimpi2 gitu..okey, jangan risau..meh kita nak bagi cadangan kat korang semua ni..

AKAUN PRIME

Okey, apa ni?mesti tertanya-tanya kan..Prime ni akaun yang diperkenalkan oleh ezbuy untuk memudahkan korang membeli-belah di website itu tanpa risau isu kos PENGHANTARAN yang mungkin mahal pada kebiasaannya kalau kita membeli barang dari luar negara..Melalui akaun PRIME ini, korang boleh membeli pelbagai barang dengan kos penjimatan untuk penghantaran iaitu RM8.80 sahaja tak kisah la berapa banyak & berapa berat barang-barang-barang korang tu..Mesti tak percaya kan?Sila la percaya..Kita rasa untuk korang yang menjalankan perniagaan & selalu membeli barang-barang dari China, sangat digalakkan menggunakan akaun PRIME ini..Berbaloi..eh, kalau bukan untuk perniagaan pun boleh..Pernah seorang reader kita pm tanya pasal akaun prime ni..Ingatkan dia beli barang-barang kat website ezbuy ini untuk bisnes, rupanya dia kongsi dengan kawan beli barang dari ezbuy..nampak..pun boleh..jimat...

Untuk korang yang baru pertama kali cuba membeli di ezbuy & berminat untuk buka akaun PRIME, tempoh percubaan melanggan dengan akaun PRIME selama sebulan dengan bayaran cuma RM18.80 sahaja..Bagi langganan secara tetap bayaran yang dikenakan RM188.00 untuk setahun..

Maklumat Lanjut Di : https://ezbuy.my/Prime


Untuk pendaftaran baru & pertama kali, korang boleh klik link di bawah ni untuk mendapat RM15 baucer membeli-belah di ezbuy..


http://bit.ly/fiezasani

Lupa pulak nak remind korang..Dah daftar tu, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan barang-barang di SUPER VALUE ezbuy dengan harga RM19.90 sahaja...Omgee sangattt uolls..Klik banner kat bawah ni...

KLIK

Dan juga barangan fesyen dengan diskaun sebanyak 50%...Okey, yang ni lagi OMGeee sangat...Ada koleksi beg (my favourite for all the time)..Klik Banner di bawah...


KLIK 

Selamat membeli-belah di ezbuy...Harga paling murah & berpatutan hanya di Ezbuy Malaysia :)

You Might Also Like

5 Comment

  1. byk ny produk dekat ezbuy ni.. xpena visit lg web dia =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jun..rambang mata nak pilih..harga pun berpatutan...trusted online web...

      Delete
  2. kalo bykkk duit memang berhabisan shopping online ne huhu

    ReplyDelete
  3. pernah tahu psl ezbuy ni..tp taknah cuba lagi..byk gk item best ni

    ReplyDelete
  4. wahhh..menarik ni..rabia kan suka brush makeup..rasa2 nak tambah koleksi brush makeup lagi lah <3

    ReplyDelete