AFB Feeds



Every Girl Dream, I Guess

09:36

Semalam saja buat2 ter tag mr hubby yang ni kat FB..hehe

Sumber Dari : Izzatihazrul

Waaa..Every girl dream aku rasa..eh!!tapi siapa yang minat mekap2 je la..Kalau yang tak minat, bukan every girl dream..tapi kalau aku, yes dalam kategori Every Girl Dream..sebab aku sukaaa..

Mr hubby lepas dah tengok ni semalam kat FB dia..Dia cakap tak faham..Ingat tak faham apa?tak faham kenapa aku tag dia ni..pfffft..Dia cakap apa ni?Terus malas nak explain..Cakap tak de apa2..Saja je..Tapi seperti kata Harith Iskander, if girl say nothing it means everything..
Malas la nak explain dah orang tak faham...Lepas tu mr hubby pi masuk ke website Sephora..Dia cari ada ke yang selambak macam ni, hah..Aku cakap mana maunya..Kena pilih satu-satu lepas tu combine la jadi macam ni..kan..Sebab rasa aku kena pilih satu-satu atau tempah dengan orang yang ada buat delivery servis..kan kan..rasanya la...tak kisah la macamana tapi cakap kat mr hubby lepas tu hantar ke ofis aku..Lepas tu aku buat-buat terkejut..haha..Mr hubby cakap kat aku, kata kat ofis low profile..Low profile amendanya suruh hantar ke ofis bagai..Gedik..haha..Saja je melawak dengan mr hubby..Mr hubby cakap kalau kena pilih satu-satu memang dia tak reti ler..dia ingat ada jual lengkap macam ni kat Sephora..haha..adoi, shuben ku ini..Dia cakap kalau kena pilih satu-satu, serupa bagi duit kat aku, aku pi beli sendiri...ala, tak surprise la kan..eh!!tapi boleh jugak kan..bagi duit, iolls shopping kat sini..okey - mood verangan..ko rasa mampu pulak aku nak shopping barang mekap kat Sephora ni..

Tapi tetap rasa sweet kalau dapat make up bouquet flower macam ni...eh!!

You Might Also Like

3 comments

  1. Wowww!!! Best ny dpt bouquet!! Dr hsbnd lak tu..aawwww =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eiii..not me,dear..hehe..ada orang share kat fb..so saya share kat sini..feeling2 je

      Delete
  2. hehehe husband kak fieza saje je tu buat2 blur. tapi kalau aina nak yg penuh dgn coklat :D

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.