AFB Feeds

Gegar Vaganza 2016...Final

09:02

Gegar Vaganza Final...

Tahu dah kan siapa menang..tahniah Azharina..Dah agak dia yang menang walaupun bukan pilihan utama aku...boleh jangka dia yang menang sebab setiap konsert mingguan GV musim ke-3 ni, dia konsisten..suara dia kena campak dengan lagu apa pun, semua jadi..tak de sumbang, lari, lupa lirik..perfecto..rezeki dia..rezeki anak dia...tahniah sekali lagi...

Tahniah jugak untuk siti sarah, berjaya jadi Naib Juara..Walaupun di nombor 2, i is tetap  hashtag teamsitisarah..Untuk final semalam, persembahan solo Sarah bawa lagu medley (I Will Always Love You + Matahari)...Untuk pusingan BATTLE, sarah VS azharina..Sarah bawa lagu Seandainya (Azharina) & Azharina bawa lagu Kesetiaan (Sarah)...Bertukar lagu...Kalau tanya aku siapa lagi best kat battle, of course aku pilih Siti Sarah...ngeee

Vdeo klip persembahan Sarah untuk Final GV semalam..


Persembahan Solo


Pusingan Battle

Artis Jemputan : Dato' Siti Nurhaliza
Juri Jemputan : Dato'Jamal Abdillah & Hetty Koes Endang

Anugerah Persembahan Pilihan Penonton : Siti Sarah (RM5,000.00 sumbangan Astro)

Juara : Azharina
Wang tunai RM100,000 tajaan Astro dan Qu Puteh, 
Sebuah single terbaru terbitan Astro, 
Sebidang tanah lot banglo bernilai RM60,000 tajaan Budi Group
Pakej percutian ke Itali bernilai RM15,000 sumbangan Kowamas Holidays
Rantai mutiara bernilai RM30,000 sumbangan The Rafflesia Pearl Centre
Pakej penginapan di The Presidental Suite, The Puteri Pacific Hotel Johor Bahru
Baucer barangan tunai bernilai RM6,000 sumbangan Go Shop Trofi sumbangan Astro

Tempat ke-2 : Siti Sarah
 Wang tunai RM50,000 tajaan Astro dan Qu Puteh
Sebidang tanah lot banglo bernilai RM60,000 tajaan Budi Group
Pakej percutian ke Eropah bernilai RM12,000 sumbangan Kowamas Holidays.
Rantai mutiara bernilai RM25,000 sumbangan The Rafflesia Pearl Centre
Baucer barangan tunai bernilai RM5,000 sumbangan Go Shop 
Trofi sumbangan Astro

Tempat ke-3 : Zarul
Wang tunai RM30,000 tajaan Astro dan Qu Puteh
Sebidang tanah lot banglo bernilai RM60,000 tajaan Budi Group
Pakej percutian ke Mesir bernilai RM10,000 sumbangan Kowamas Holidays.
Rantai mutiara bernilai RM20,000 sumbangan The Rafflesia Pearl Centre
Baucer barangan tunai bernilai RM4,000 sumbangan Go Shop 
Trofi sumbangan Astro.

Tempat ke-4 : Ameng
Wang tunai RM15,000 tajaan Astro
Pakej percutian ke Turki bernilai RM8,000 sumbangan Kowamas Holidays
Rantai mutiara bernilai RM15,000 sumbangan The Rafflesia Pearl Centre
Baucer barangan tunai bernilai RM3,000 sumbangan Go Shop 
Trofi sumbangan Astro

Tempat ke-5 : Intan Sarafina
Wang tunai RM10,000 tajaan Astro
Pakej percutian ke Guilin, Guangzhou dan Yangshuo bernilai RM5,000 sumbangan Kowamas Holidays
Rantai mutiara bernilai RM10,000 sumbangan The Rafflesia Pearl Centre 
Baucer barangan tunai bernilai RM2,000 sumbangan Go Shop 
Trofi sumbangan Astro

Tempat ke-6 : GMie Screen
Wang tunai RM5,000 tajaan Astro
Rantai mutiara bernilai RM5,000 sumbangan The Rafflesia Pearl Centre
Baucer barangan tunai bernilai RM1,000 sumbangan Go Shop 
Trofi sumbangan Astro

Sumber Hadiah dari ASTROGEMPAK

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.