365 Days Daily Planner Giveaway by Luqman Zakaria

08:56

BW ternampak pulak ada GA dari blogger Luqman Zakaria ni..Eh!!macam menarik je untuk joint jugak..Mana tau dapat planner..Boleh buat planner untuk blog..Sebelum ni tak pernah buat pun planner untuk blog..Maklum la blog tak berapa nak glamer mmg gini..Tapi sejak-sejak dah berkecimpung dengan produk review & seangkatan dengannya, terus rasa perlu ada planner..senang nak organise, bila dapat produk..bila patut publish entry produk tu kat blog..aku kan ada masalah ingatan sikit..selalu lupa..makan semut banyak..ahaks!!!

Jadi, meh la kita mencuba nasib..
Korang kalau nak joint pun boleh..Klik je banner kat bawah ni,k...Lepas tu ikut je la syarat2 dia tu..Sonang je...


You Might Also Like

9 Comment

  1. terima kasih sbb sudi luangkan masa untuk join GA dari arepnakbebel! Good Luck yer!

    ReplyDelete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/365-days-daily-planner-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    https://misspurple17.blogspot.my/2016/12/365-days-planner-giveaway-by-luqman.html

    ReplyDelete
  4. wish u luck =)
    322 lapor diri, newbie lg =)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama :)
    Follow #323

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/365-days-daily-planner-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. Goodluck yaaa !!!

    Meh singgahhh nona nyerr :)

    http://nonasani.blogspot.my/2016/12/365-day-daily-planner-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. Good luck dari ga yg sama 😁 jemput join
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  8. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete