I Love Wireless Speaker LogiTech

08:30

Testing..testing...Ingat tak entry sebelum ni, yang aku dapat Kotak Ajaib dari Lazada tu..Tak ingat?Ala, napa tak ingat..Meh2 klik SINI okey..ahkak kan baik...

Kat bawah ni salah satu barang yang ada dalam kotak ajaib Lazada tu..

Masa hari yang dapat tu, sampai je rumah..Mr hubby terus test..

Amboi, kemain kuat volume dia..tak padan dengan kecik..Sapa yang suka menda alah ni, wajib cuba wireless speaker ni..terutama kalau duk kat rumah sensorang..bosan tengok tv, nak pasang radio malas sebab kang DJ lagi banyak bercakap dari lagu..So, sambung speaker ni dengan handphone korang, dengar le lagu2 ikut pilihan sendiri...best kot..kuat...Kalau dengar lagu rancak, dah macam kat disko rasanya..eh!! astaghfirullah hal 'azim..contoh je tau aku bagi tu..nak war2kan kat korang, kuat tak kuat volume dia ni...Lagi elok pasang time nak tido terutama yang duk umah sorang2, boleh la dengar ayat2 al-quran dengan speaker ni..untuk elak dari gangguan yang tidak sepatutnya..

Ni aku rekod dengan handphone aku..jadi kualiti gambar kurang memuaskan..eh!!yang penting nak dengar volume dia, kan..

 

Nak Jugak speaker yang best ni, korang boleh dapatkan dengan harga PROMOSI di 



You Might Also Like

1 Comment

  1. wahhh..best kan shopping di lazada..rabia tak pernah beli pun dgn lazada

    ReplyDelete