AFB Feeds

Gegar Vaganza 2016...Minggu KeEnam

10:33

GV semalam dapat tengok sikit je..Masa Ameng buat persembahan, itupun dah nak habis..Sibuknya lahai semalam..Keluar rumah dalam tengahari..Malam baru balik rumah..pffft..Serius letih sangat..Walaupun letih, tetap nak tengok jugak persembahan Siti Sarah ..Apa lagi buka kat youtube je..Nanti kena ulang tengok GV minggu keenam (semalam) kat YouTube..Btw, kat bawah ni video klip Siti Sarah untuk semalam..Tetap sokong #teamsitisarah, hokayyy...Susah hati kalau tengok Siti Sarah dapat no.yang kebelakang..Semalam Sarah di tempat no.2..Yeay!!!


Juri jemputan - Mamat Khalid
RockDut Paling Menyerlah -  Nora
Peserta Tersingkir - Zur Eda
Ada Lagu Ada Lagi Untuk Minggu ke-7 (27 November 2016)
Tema ~ Berdua Lebih Baik

Siti Sarah
Bunga Bunga Cinta Duet Misha Omar 
Dibawah Pohon Asmara (Jacklyn Victor)

G-Mie
Tersingkir (tapi dimasukkan kembali dengan immuniti DSVida)
Berduet ??
Andai Dapat Aku Undur Masa (AXL)

Zarul
Salahkah Duet Marsha Milan 
Hanya Yang Mampu (Aizat)

Nora
Lagu Untukmu Duet Aizat Amdan  
Sandirawa (Nora)

Intan Sarafina
Pulangkan Duet Ezad Lazim 
Siapa Sangka Siapa Menduga (Liza Hanim)

Azharina
Fantasia Bulan Madu Duet Black
I Wanna Dance With Somebody (Whitney Houston)

Ameng
 Kepadamu Kekasih Duet Aris Ariwatan   
Keasingan Dalam Duka (Jay Jay)

Nabil dan JihanItik Gembo Gembo

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.