AFB Feeds

Gegar Vaganza 2016...Minggu KeLima

08:30

Ala minggu lepas punya GV, tak dapat tengok..Mampu tengok update2 terkini dari IG je..
Tu yang tak update apa2..Info ni pun dapat dari ig GegarVaganza2016..

Yang penting peserta feveret aku, masih bersaing untuk minggu berikutnya..caiyok sarah..walaupun difahamkan sarah kurang sihat..untuk aku persembahan sarah tetap tak mengecewakan..kat ig aku tengok ada la yang komen katanya sarah bawak lagu dato'ct tak sedap..laa..bukan sebab aku sokong sarah tau tapi pada aku setiap penyanyi ada cara masing2..mana2 penyanyi pun kalau nyanyi lagu orang lain, mesti dorang akan tukar ikut cara & pembawakan masing-masing..kalau nak suruh ikut penyanyi asal, baik suruh penyanyi asal je yang buat persembahan, yea tak?puas hati..tapi tue la susah nak puaskan hati semua orang..pada aku persembahan sarah tetap best minggu lepas..i likeee..ngeee..sorry yang bukan #teamsitisarah...



Juri jemputan - Dato' Zainal Abidin
Persembahan Pentas Paling Menyengat -  Azharina
Peserta Tersingkir - Shidi


Ada Lagu Ada Lagi Untuk Minggu ke-5 (20 November 2016)
Tema ~ RockDut

Siti Sarah - Senggol Senggolan Cubit Cubitan
G-Mie - Titian Perjalanan
Zarul - Fantasia Musim Cinta
Nora - Bring Me To Life
Zur Eda - Ah Rindu Lagi
Intan Sarafina - Selamat Jalan Romeo
Azharina - Kejoraku Bersatu
Ameng - Gali Lobang Tutup Lobang
Jihan & Nabil - Pencuri Hati (Ayda Jebat)

You Might Also Like

3 comments

  1. Tak sabar nak tgk persembahan nabil dan jihan.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan..mmg tiap minggu paling tazabarrr tengok persembahan dorang ber2..haha

      Delete
    2. Persembahan diorang yang paling best.. hahaha..

      Delete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.