AFB Feeds

Betul Ke Women Desiree (WD) Berkesan Untuk Turunkan Berat Badan?

15:46

My 1st customer untuk Women Desiree (WD)...ahaks!!tQ kak..Harini tuannya datang ambil..


Minggu lepas ada terjumpa dengan sorang ex-ofismate aku kat dewan ofis..Ada event..Kebetulan pulak masa cari tempat duduk kat dewan..Ternampak ex-ofismate ni, apa lagi terus duduk kat sebelah dia je la..Tak de niat pun masa duk sebelah dia tu nak promote WD ni ke apa..Saja nak borak2 sebab dulu masa kat tempat lama, aku baik dengan akak ni..Selalu keluar dengan dia time lunch hari Jumaat...Kebetulan jumpa pulak, harus la sembang2, kan...Masa duk sembang2 tu, dia citer nak kurangkan berat badan..Aku pun apa lagi..cucuk jarum la kan...haha..eh!!tak de la ambil kesempatan..Aku cuma kongsi pasal WD  ni je..Dalam entry sebelum ni aku pernah beritahu aku berjaya turunkan berat badan dengan penggunaan secara konsisten WD ni..Tujuan untuk lain..Yang dapat kesan lain plak..Tak pe..Apa2 pun syukur...Kalau sebelum ni, aku selalu cakap nak turunkan berat badan terutama tang perut tu..Nampak macam mengandung je ghupenya...Nak diet?adeh, susahnya lahai nak  konsisten..Mula2 ingat nak buat jugak diet atkins tu tapi hati tak kuattt rasanya...Sekali bila main calit2 dengan WD ni, menjadi plak..berat turun..Itu pun mula2 tak perasan..Bila orang duk tanya je, baru macam 'eh, yea ke?'...Sekali bila timbang..tu diaaa...memang turun..Compare gambar2 lama dengan terkini, baru nampak perbezaan di situ...tQ WD..Merealisasikan impian untuk turun berat badan..Satu lagi impian, please realisasikan jugak..hehe..Okey2, back to the topic..Aku cuma bagi cadangan je dengan ex-ofismate ni untuk cuba produk WD..Terpulang la kalau dia nak cuba atau tak..Dan aku tak boleh gerenti pakai je WD ni boleh gerenti kurus atau kurang berat badan..Terpulang pada penerimaan badan masing-masing..Setiap produk beri kesan yang berlainan..Ada orang sesuai produk A..Ada yang sesuai dengan produk B..So aku tak boleh gerenti yang WD berkesan..Cuma kita usaha & mencuba sahaja..Dari kita berangan je kan..Nak kurus..tapi tak buat apa2-apa acane?Apa2 pun produk ni cuma membantu sahaja...Yang penting kena usaha..Tak boleh la duk diam pas tu set dalam minda 'nak kurus..nak kurus..nak kurus..' tapiii tak buat apa2..makan semua pun ko bedal..tolak batu dengan kayu je..Acane nak kurusnya..Cuma nak nasihat kat korang, kalau guna produk ni, tolong konsisten untuk beberapa bulan dulu..Jangan la baru guna sebotol..'eh, tak berkesan la krim ni?' ..terus berenti guna..Bagi la krim ni serasi dengan kita..botol pertama dia baru bagi salam dengan badan kita..Botol kedua, dia baru berkenalan dengan badan kita..botol yang ketiga baru dia bertindak dan botol seterusnya dia dah mesra gitu dengan badan kita..Dan baru la nampak hasil macam yang kita nak..

Dengan penggunaan secara konsisten WD ni, insya'allah berat akan maintain sebab dia berfungsi stabilkan hormon dalam badan kita..Macam aku sendiri, dah beberapa kali timbang..Berat tetap sama..Ingat ada naik sikit sebab aku tak de jaga makan..breakfast, lunch & dinner aku tetap makan..tak de skip pun..ngeee...Korang, kalau yang berminat nak slim-melim tu boleh la cuba WD ni..Krim ni cinonet je tapi banyak fungsi lain..Kat entry ni aku tekankan pada penurunan berat badan sebab ni antara hasil yang paling ketara pada aku...

Untuk yang berminat nak cuba WD ni, nak inform yea buat masa ni kena PRE-ORDER sebab dah habis stok..HQ tengah proses untuk pengeluaran yang terbaru..Dalam pertengahan bulan November ni, keluar stok baru..dan berita baik untuk sesapa yang order sekarang dengan bayaran penuh, korang masih dapat harga PROMO iaitu RM75.00 (tak termasuk postage)..Sebab lepas je stok baru ni sampai, harga akan kembali pada normal iaitu RM95.00..JIMAT RM20.00 untuk yang order sekarang bersama bayaran penuh...Sesapa yang nak BY HAND (booking dengan bayaran penuh), aku cuma boleh ambil area KL (SOGO & kawasan yang seangkatan sahaja) & hari bekerja...

Untuk order, pm aku kat SINI

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.