AFB Feeds

Gegar Vaganza 3..Aku #teamsitisarah

10:49

Semalam start dah Gegar Vaganza 3..Sapa tengok?Angkat tangan?Kita geng..Aku rasa majoriti rakyat Malaysia tengok GV3 ni semalam..Trending worldwide ko...Hah la, kat facebook pun tengok memasing update #gegarvaganza3..Tetiba aku pun terupdate jugak..ahaks!! Peserta2 dia semua wow..Lagu2 semua mengimbau kenangan..Tetiba teringat time cintan cintun dulu..ahaks!!!eh...

Korang sokong team mana?

Aku sokong #teamsitisarah...Sarah..Sarah..Suara sarah macam yang kita tahu memang superbbb..Persembahan Sarah semalam pun wow untuk minggu pertama..

Next week, Sarah dapat lagu Fauziah Latif - Teratai Layu DiTasik Madu..



Minggu Pertama GV3 (16/10/2016)

Pengkritik Jemputan : Dato' Yusoff Haslam
Peserta Tersingkir : Tiada

Senarai Lagu Untuk Minggu ke-2 di Gegar Vaganza 3
Ahad, 23 Oktober 2016

- Ameng - Epilog Cinta Dari Bromley (Suhaimi Mior Hassan)
- Azharina - Sinaran (Shiela Majid)
- Elly Mazlien - Berpisah Jua (Ziana Zain)
- G-mie  - Januari (Glenn Friedly)
- Intan Sarafina - Pudar (Rossa)
- Nora - Setelah Aku Kau Miliki (Shima)
- Rem - Suratan Atau Kebetulan (Keny, Remy & Martin)
- Razis Ismail - Bunga Pujaan (Jamal Abdillah)
- Shidi -Meneka Dalam Kesamaran (Ibnor Reza)
- Siti Sarah - Teratai Layu Di Tasik Madu (Fauziah Latif) 
- Zarul - Untukmu Selamanya (Visa) 
- Zur Eda - Berpaut Di Dahan Cinta (Dayang Ku Intan)

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.