AFB Feeds

Saya Nak Menang Set Skinfood Bernilai RM200

08:21

http://www.yayacendana.com/2016/08/skinfood-worth-rm200-set-korean-beauty.html

Dah lama tak joint GA..Meh nak joint GA adik Yaya Cendana ni..Macam best plak..Untuk joint GA ni, aku nak ajak jugak member lain joint the venture..Member yang aku nak ajak >> +Azlinda Azman ,+Jueliza Jamani  & +Nooraini Ali. 

Seorang pembaca yang bertuah bakal memenangi set SKINFOOD bernilai RM200. whoaa ~ seronoknya..
Contest ni bermula pada 29 Ogos 2016 - 26 September 2016 . Syarat - syarat yang perlu anda lakukan adalah :

1. Buat entry bertajuk "Saya Nak Menang Set Skinfood 
    Bernilai RM200"
 
2. Follow belog yaya ( www.yayacendana.com )  
3. Like page Beauty Palace Korea  
4. Like page Yaya Cendana Official
5. Tag 3 orang rakan kesayangan anda untuk join contest ini

So..sorry tau kawan2ku yang kena tag..salah satu syarat untuk joint GA ni..

Saya nak menang Set Skinfood kerana pertama kali dengar jenama ini & tertarik nak mencuba..Lagipun nama jenama ni, masa mula2 dengar unik..Ingatkan makanan..Rupanya produk kecantikan..Memandangkan saya seorang yang suka pada kecantikan, saya nak mencuba produk ini..
 

You Might Also Like

1 comments

  1. hi..salam kenal..terima kasih sudi join ga..moga berjaya..

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.