AFB Feeds

Minggu Fashion Big Brand Sale Di Lazada

16:00

Perempuan dengan shopping, memang aur dengan tebing..'best friend' sangat..tambah-tambah macam sekarang ni, semua di hujung jari..tak payah susah2 nak keluar..buka je mana-mana website, lepas tu terus cari barang apa yang kita nak..klik2..bayar..tunggu je barang sampai depan rumah atau pejabat kita..eh!!senang orang sekarang shopping..Kalau ada sales..lagi la suka..kaum perempuan harus yang paling excited kalau bab sales2 ni..Dari pemerhatian aku, perempuan menjuarai majoriti untuk shopping secara online berbanding kaum lelaki..Pasaipa?senang..
  
Okey, cakap pasal sales ni..Sapa peminat2 fesyen..Sentiasa mengikuti perkembangan dunia fesyen..Ada berita baik untuk korang ni,  Lazada sedang mengadakan promosi untuk FASHION BIG BRAND SALE..Kolaborasi antara Lazada dengan jenama2 tempatan dengan harga yang berpatutan & mampu milik..Kolaborasi antara Lazada dengan pereka tempatan ni adalah eksklusif & Lazada berurusan terus dengan pereka jenama tempatan ni..Jadi tiada isu ciplak yea..Sebab Lazada mementingkan kepuasan pelanggan dan memastikan kualiti produk yang dibeli oleh pelanggan.

Kat bawah ni,  koleksi yang aku gayakan dari belle-la-belle..Gaya santai gitu..Mix & Match sempena Hari Raya Aidiladha..


Best pakai seluar ni..material dia sejuk je..Corak dia pun unik sebab abstrak..Aku tak de lagi seluar jenis corak macam ni..Cubaan mix & match dengan top dari koleksi sendiri..eh!!cantik pulak..hehe..

Untuk korang yang tak tahu atau pertama kali dengar, Bella-La-Belle ni ni merupakan jenama tempatan..Banyak rekaan pakaian dari Bella La Belle ni menggabungkan konsep antara  tradisional dan moden serta dah diubahsuai mengikut gaya moden & fesyen terkini untuk memenuhi citarasa tempatan yang bersesuaian dengan masa kini dan masa depan. 

Corak yang diilhamkan pada setiap rekaan pakaian tak terhad pada corak abstrak macam seluar yang aku gayakan ni.. So kalau yang tak minat corak abstrak, ada lagi corak lain yang boleh jadi pilihan..Selain dari seluar ni, ada banyak lagi koleksi pakaian dari jenama Belle La Belle..Dan lagi best Lazada tengah promosi sempena BIG BRAND SALE..Sempena kolaborasi istimewa ini di Lazada, banyak lagi koleksi dari jenama2 lain..Jangan lepaskan peluang dapat koleksi dari jenama kegemaran korang dengan harga yang berpatutan..dan jangan risau, hokay..tiada isu cetak rompak sebab kolaborasi ni antara Lazada dengan pereka directly...

Pi laju2 terjah kat LAZADA (klik banner di bawah)..Promosi dari 5-11 September 2016..Cepat!!!

 

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.