AFB Feeds

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

10:56


 http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Baru nampak tadi, Sally buat GA..tarikh tamat harini..okey, dengan pantas joint..Ni pun baper kali pending nak taip entry sebab banyak benor gangguan..hehe..

Aku nak joint GA ni sebab hadiah dia 1 BEAUTY BOX..Dalam dia ada macam2 skincare, barang mekap..oh maiiii..favourite..favourite sangat ni..wajib try..mana tau rezeki menang..

Lagipun aku kan peminat kecantikan..Sekarang pun berjenis2 dah barang mekap aku ada tau..dulu..lipstick & compact powder je..lepas dah pandai mekap sikit2 ni, eyeshadow, eyebrow, eyeliner, blusher..complete set..

Skincare setakat ni aku cuma guna SKIN BAR EPHYRA je..sesuai dengan kulit aku..Alhamdulillah..sejak2 pakai EPHYRA ni jarang jerawat naik..Lepas tu aku berjinak2 pulak dengan MAGIC JELLY LOVERA..hat ni terus jatuh cinta..Dulu guna sebab buat review je..Bila dah pakai..Oh mai..serasi jugak..Warna kulit jadi sekata..Liang pori yang dulu agak besar, dah mula mengecil..Yang lagi best..Kawan2 yang lama tak jumpa aku..duk tegur muka aku nampak bersih..Kembang kempis hidung ahkak kena puji..Jadi 2 produk yang aku citer kat atas ni, adalah WAJIB aku guna setiap hari..

You Might Also Like

6 comments

  1. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck ye

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ sally..ada jugak orang sudi singgah nak sedekahkan pv..haha..Harap saya MENANG..ahaks!!nak beauty box tu...

      Delete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.