Terpilih Kolaborasi Dengan Website Online theCovets Khusus Untuk Kecantikan

08:30

Feeling seorang pompuan kann..walaupun tak cantik sangat contoh macam ahkak ni,kan..tapi tetap nak jaga kecantikan..pas tu semua2 pasal kecantikan nak tahu..cara mekap la..jaga barang mekap la..cara penjagaan rambut..eh..semua2 la nak tahu..praktik ke tak..belakang kira  tapi kalau dah tahu asas2 tu,mesti sikit sebanyak kita akan praktik..lagi satu kalau kawan kita cakap pasal topik tu..kita dah tau..tak de la nganga gitu. Ahaks!!!

Aku baru je berjinak2 dengan satu website khas untuk kecantikan..wah..suka2..website yang aku citer ni nama dia theCovets..website yang berbentuk blog majalah online tentang kecantikan serta info2 pasal kecantikan...Website theCovets ni diwujudkan khusus untuk menyediakan info dan maklumat serta memberi inspirasi kepada perempuan2 yang mementingkan kecantikan macam ahkak..ahaks!!!Fokus theCovets untuk wanita yang berada dalam lingkungan 20an - 30an..okey2..ahkak termasuk dalam kategori itu..Kat sini korang boleh mendapatkan semua maklumat berkaitan kecantikan dari pakar2 kecantikan & banyak topik kat sini yang boleh jadi panduan pada kita..


Antara topik kegemaran aku kat theCovets ni..

Blog FiezaSani

Blog FiezaSani

Blog FiezaSani


dan korang nak tahu tak?baru-baru ni theCovets berkolaborasi dengan 100 orang blogger dan aku antara yang terpilih...Wah..excited..excited..


Screenshot blog aku tersenarai dalam theCovets..Nak tunjuk jugak..hehe..Senarai lain, korang boleh rujuk kat SINI..Jumlah ini mungkin akan bertambah lagi..so stay tune...



Nanti aku update lagi pasal theCovets ni..Kalau korang nak jenguk website theCovets, boleh rujuk kat bawah ni... Mana tau nak cari info pasal kecantikan gitu..

Instagram: @the.covets

You Might Also Like

1 Comment