Seronoknya Ada Website Kecantikan Tawar Pakej Murah

08:00

Pembaca setia blog aku mesti tahu aku seorang yang pentingkan kecantikan walaupun idok cantik pun tuan blog nya ni.hehe..tak kisah la..perempuan kan..mesti la suka pada kecantikan..Disebabkan suka pada kecantikan jugak, nama biz ig aku 'FiezaLuvBeauty'..pasal ni nanti la aku share yea..produk masih dalam RND..anytime to be launch..Ni nak cerita pasal satu website khas untuk korang yang suka pada kecantikan..Bukan untuk wanita je..lelaki pun boleh jugak..1 stop centre gitu untuk korang dapatkan perkhidmatan2 yang berkaitan dengan kecantikan macam SPA, Massage, Facial..Website ni merupakan 1 stop centre untuk korang mendapatkan perkhidmatatn kecantikan dari hujung rambut sampai hujung kaki..Nama website ni unik aku rasa..mula2 aku ingatkan dekat Indonesia..Saja pi usha kat website ni, di Malaysia rupanya..hehe..

Apa yang istimewa website bello2 ni?

Terdapat banyak tawaran menarik dengan harga yang murah & mengikut bajet masing-masing. Sepertti di bawah ni..Antara contoh tawaran yang terbaru ada di bello2..

http://tracking.shopstylers.com/SH181

 



Okey, best tak?best kan..part massage2 tu..eh suka wehh..aku la..orang lain tak pasti..

Dekat mana lokasi tempat2 ni?okey, korang pilih yang mana korang nak..lepas dah klik tu nanti, akan keluar macam kat bawah ni


Macam kat atas ni, ada 1 je pilihan salun iaitu di Kepong..Jadi kalau korang rasa okey, boleh proceed untuk dapatkan pakej ni..
Alamat salun diatas..

Selain dari mendapatkan perkhidmatan kecantikan di Bello2, korang boleh juga mendapatkan produk-produk kecantikan..

Korang jangan risau yea, di Bello2 ni semua salun yang disenarai dalam website telah ditapis sebelum diterima untuk menawarkan perkhidmatan kecantikan kepada orang ramai dan semua salun ini telah berdaftar secara sah..

Kelebihan Bello2 adalah : ~
  • Korang boleh membeli pelbagai tawaran dalam satu transaksi..
  • Korang mempunyai pilihan untuk menambah tawaran yang korang suka mengikut pilihan masing-masing
  • Korang berpeluang untuk mendapatkan kredit bagi setiap pembelian & kredit korang boleh ditukar ditebus dengan barangan/perkhidmatan percuma.. 


So tunggu apa lagi, meh la kita serbu ke Bello2 ni ramai-ramai..Banyak wei tawaran menarik..Ahkak ko ni bersabar je..Kalau tak mau lebih dari 1 aku beli pakej tu...Tu kat atas ada kupon sempena hari gaji..menggoda sangat Bello2 ni..tau je, kan time orang gaji..ahaks!!eh, tak kira la nak pi serbu sat..Kalau sesapa yang nak jugak, klik je gambar kat atas tu..terus laju2 masuk ke Bello2..tapi kalau line internet korang problem, harap maaf la..sila cuba sebentar lagi..hihi..motip tulis camtu sebab line internet kat ofis aku macam siput..

You Might Also Like

1 Comment

  1. wow..bestnya..rabia suka sgt jaga kecantikan kan..apa salahnya try kan

    ReplyDelete