AFB Feeds

Manfaat Sumber Ayu Pembersih Kewanitaan

09:00

Untuk wanita yang menjaga kecantikan secara keseluruhan..Bukan setakat muka je kena cantik..Bawah tu pun, wajib cantik jugak + harum..Terutama yang dah berkahwin..Anak2 dara harus tahu yea..Kang dah kahwin, failed part di situ..masa dating kemahen lawa ko..dengan mekap bagai..sekali dah kahwin, kat situ failed..Yang kita tahu, kaum wanita selalu mengalami masalah keputihan oleh sebab adanya jangkitan atau bendasing oleh kerana keadaan kawasan intim tidak mempunyai keseimbangan PH & gangguan daripada bakteria yang jahat..Jika dibiarkan masalah ni boleh membawa kepada bau-bauan yang kurang enak serta kegatalan..Untuk yang dah berkahwin, kang bauan dah semerbak kat situ, acane en.suami nak dekat..waaa..nangis la di bucu katil..Sebelum masalah berlarutan sila atasi atau cari alternatif segera..

Kalau dulu, kat kampung2 boleh la cari  daun sirih untuk buat basuhan kawasan intim wanita..kalau duduk kat bandar..celah mana pulak la nak cari daun sirih, weii..ate tak ke jenuh pulak nak cari..Macam yang kita tahu daun sirih ni mempunyai pelbagai fungsi untuk wanita terutama yang mengalami masalah-masalah  di kawasan intim..Antara fungsi daun sirih  membersihkan miss V, merapatkan miss V,menghilangkan bau pada miss V,mengatasi keputihan,menghilangkan gatal gatal,mengatasi lendir berlebihan,meningkatkan gairah suami istri..Nampak tak, banyak fungsi daun sirih untuk kawasan intim wanita..Memahami kepentingan dan manfaat daun sirih, rangkaian SUMBER AYU menambah formula daun sirih ni dalam ramuan untuk memberi manfaat pada semua wanita selain memudahkan kita bagi mengatasi masalah2 yang kita hadapi berkaitan dengan miss V. Selain itu, Rangkaian Sumber Ayu dengan formulasi daun sirih turut mempunyai ramuan tambahan untuk memberikan 
aroma bagi kesegaran berpanjangan..

Formula Sumber Ayu yang telah dipertingkat & di beri wajah baru ini berfungsi untuk membekalkan perlindungan tanpa baketeria di kawasan intim wanita..Dengan kawalan PH iaitu ph3.5 merupakan paras ideal untuk kawasan intim wanita..Bentuk botol juga telah di olah yang diinspirasi daripada keanggunan lekuk tubuh wanita, untuk tampil menarik dan mengikut warna yang menarik untuk membezakan setiap varian..Untuk pengguna islam, Sumber Ayu telah diperakui HALAL oleh JAKIM..Boleh guna tanpa was-was..

 

Terdiri daripada 6 pilihan aroma yang berbeza di pasaran iaitu ORCHID, ROSE, FLORAL, MUSK, GAMBIR, FRUITY..

Untuk entry ni aku khusus kan kepada 3 pilihan kegemaran aku iaitu ORCHID, MUSK & FRUITY
 
Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Orkid ~ Haruman segar dari kuntuman orkid, memberikan wangian ringan dan rasa bersih yang kekal sepanjang hari. Amat sesuai buat wanita ayu yang sentiasa mengekalkan keanggunannya dalam pelbagai cara.

Pembersih Wanita Daun Sirih SUMBER AYU Musk ~ Aroma semula jadi kasturi yang ringan menyuntik kesegaran optimum agar kekal sepanjang hari. Varian ini sesuai dengan wanita yang sentiasa ke hadapan dan meminati haruman patchouli yang terkenal dengan nuansa anggun

 Pembersih Wanita Daun Sirih SUMBER AYU Fruity ~ Aroma manis buah-buahan tropika mampu memberikan rasa bersih dan segar sepanjang hari. Pilhan terbaik bagi si gadis yang ceria, lincah dan sentiasa bersedia serta yakin dalam apa jua keadaan.

Rangkaian Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER Ayu boleh didapati pada harga RM3.60 (90ml) & RM5.80 (200ml) di semua pasaraya utama dan juga farmasi.

You Might Also Like

3 comments

  1. SUKA SUMBER AYU NI..WANGI DAN HARGA PUN MAMPU MILIK :)

    ReplyDelete
  2. sy pun suka suka sumber ayu fruity

    ReplyDelete
  3. sy pun suka suka sumber ayu fruity

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.