Best ke WePrint Ni?Apa Fungsi Dia?

08:30

www.fiezasani.xyz
Sapa tau apakah benda ni?nak bagi hadiah ni kalau betul.. ;)

Okey la..malas nak berteka-teki..meh terus je la citer yeak..bagi yang setia membaca sampai habis entry, ada yang menarik untuk korang..stay tune!!!

Mesin ni dikenali dengan nama WePrint?Apa fungsi dia?

Fungsi dia untuk mencetak gambar korang yang melambak2 dalam handphone..Ala..tau memang banyak gambar dalam hp tu tapi nak gi cuci malas..satu sebab mahal..sekeping dah 50 sen rasa aku yang size 4r..kalau beribu2 keping..ce kali kan..vengsan..masa tangkap gambar lupa diri..nak cuci..fenin jap..Jadi kat sini fungsi WePrint untuk mencetak gambar kita yang beribu2 keping dalam hp tu..

Untuk cetak gambar dari WePrint ni perlu menggunakan aplikasi WeChat..Wajib!!

WePrint merupakan mesin percetakan segera gambar yang pertama di Malaysia & semakin popular selepas diperkenalkan di Malaysia pada tahun 2015 melalui ekspo dan roadshow. Jadi mungkin ada antara korang yang pernah nampak WePrint di mana2 ekspo & roadshow..Dengan jumlah pengikut yang ramai di aplikasi WeChat & mampu untuk mencetak beribu2 salinan gambar dalam satu majlis, WePrint berpotensi untuk menjadi sumber pendapatan kepada yang berminat untuk membeli/menyewa WePrint ini.  

Bagaimana WePrint Beroperasi 

**Kumpul data - Menyediakan platform percetakan foto percuma melalui wechat untuk mengumpul pengikut

**Pemasaran Interaktif - Penglibatan dan interaksi antara pengiklan dan pengikut

**Pengiklanan & Promosi - 
Menggunakan Weprint atau mencetak gambar sebagai satu bentuk untuk pengiklanan atau promosi


  **Perkhidmatan Nilai Tambah- Ruang sewa atau iklan kepada pengiklan


WePrint berupaya untuk mencetak gambar kegemaran masing-masing..Jadi kalau korang ternampak mesin WePrint ni di mana2 ekspo atau event, jangan lepaskan peluang, hokay...

Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut pasal mesin WePrint ni, korang boleh layari www.libertyprinting.com.my yang merupakan sebagai pembekal mesin ni di Malaysia..

WePrint telah mula mendapat tempat dalam industri perniagaan seperti One Utama, Neway, Celcom, GSC, Acson, Revlon yang menggunakannya sebagai salah satu bahan tarikan di dalam acara-acara yang dianjurkan oleh pihak mereka di sekitar & luar Lembah Klang..Dengan kepopularan WePrint, pihak pembekal percaya ini masa yang sesuai untuk mengembangkan lagi sayap mereka untuk berkerjasama dengan pengedar di seluruh negara untuk menjadikan WePrint lebih dikenali.

www.fiezasani.xyz
 Orang ramai gunakan WePrint di salah satu ekspo & roadshow yang dianjurkan oleh pembekal..Dapat sambutan..Kan dah habaq..kalau ada mesin untuk print gambar ni, mesti dapat sambutan punya..
Okey, macamana nak guna WePrint ni..Jom tengok gambar kat bawah ni

www.fiezasani.xyz

Okey, tak baper nak faham lagi..meh setepek video tutorial..Untuk gunakan WePrint,korang wajib ada aplikasi WeChat..




www.fiezasani.xyz

Contoh Template

Dengan WePrint ni, korang boleh memilih template pilihan masing-masing..

Aku dah cuba sendiri print gambar & hasilnya seperti dibawah..Sangat puas hati..
  
Bagi korang yang berminat untuk mendapatkan  cenderahati, boleh dapatkan di
http://www.tboox.com/ 
Khas untuk pembaca blog aku..Kalau korang berminat untuk D.I.Y di tbox, boleh gunakan kod >> TBOOXKL14 (10% Diskaun)..Kod ni valid untuk sekali sahaja..so sapa cepat, dia dapat la yea...
 
Semua dalam gambar kecuali yang Eifel Tower..Yang tu perhiasan kat meja dalam bilik aku...ngeee

CLOSE UP ONE BY ONE

Ni T-Shirt yea korang..kang tertanya2 pulak, apa bendanya?
 
Mug
 
Gambar...

www.fiezasani.xyz
Frame Gambar..Suwit tak..hehe

Untuk pertanyaan atau maklumat lanjut mengenai WePrint, boleh rujuk dibawah 

For business enquiries, contact:

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.
 
Contact number: 019-985 8151 (Elaine)
 
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

Yang berminat dengan mesin WePrint ni, boleh dapatkan di link yang aku bagi kat atas tadi..dan juga ada tawaran menarik untuk yang berminat..10% diskaun..sah sehingga November 2016..




Dan..Jangan lepaskan peluang kalau nampak mesin WePrint ni di mana-mana event, enjoy free foto printing..


Sesuai dengan slogan WePrint "What can we print for you? We can print photo for you with free!"
 

You Might Also Like

4 Comment

  1. Wah! First time dengar..
    Memang beribu2 gambar pun dalam phone ni..
    Nak gi antar kedai malas (dan mahal la sbb beribu)..

    Nk try la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la..saya pun 1st time tahu pasal weprint ni..kalau jumpa ni kat mana2 event, wajib try jugak..hehe

      Delete
  2. dah canggih semuanya.. orang kata semua dihujung jari kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..semua dihujung jari je konsep sekarang ni..

      Delete