AFB Feeds

Jatuh Cinta Kali Ke-2 Dengan Peariz.Com

22:16


Jatuh cinta dengan koleksi dari Peariz.Com ni..Aku paling suka baju yang ni..Masa kat event, masuk2 je terus nampak baju ni..adoiii..jatuh cinta kali ke-2 rasanya..ahaks!!!kali pertama harus la dengan mr hubby..

okey, back to the topic..kang aku cerita sejarah asal usul berkenalan/bercinta dengan mr hubby pulak..

Peariz ni satu jenama baru yea korang..Satu lagi pilihan website untuk korang yang suka membeli-belah secara online terutama pakaian. Peariz.Com baru dilancarkan pada 18.6.2016 bertempat di The Library Coffee Bar, Kuala Lumpur.

Koleksi pakaian dari Peariz, menampilkan fesyen lama tetapi disuntik dengan elemen moden..Menggunakan material yang berkualiti untuk memastikan keselesaan & kepuasan si pemakai. Untuk hiasan, Peariz juga menggunakan manik dan swarovki untuk menambahkan lagi seri pada koleksi pakaian..

Jom berkenalan dengan pemilik Peariz..

Pemilik Peariz.Com..Pearl Tan & Rizrin Shah..
Hasil gabungan nama dorang, tercipta PEARIZ..

Majlis diadakan di sini..nampak eksklusif..suka dekorasi dia..cantikk..Konsep ala2 library..

The Library Coffee Bar, Kuala Lumpur

Nak posing sikit ala2 model..

Okey, dah2..jom tengok antara koleksi pakaian Peariz..cantik2 wei..

Ayuria..Cantik dipadankan dengan seluar..Boleh digayakan ke pejabat (Rujuk gambar di bawah)

Ayuria..
  
Tamiyo, Silk Kimono Top

Pearl menggayakan salah satu koleksi Peariz iaitu Tamiyo, Silk Kimono Top..

 Strawberry, Plain Satin Top in Pink


 Eksklusif design dari Peariz yang diberi nama 'HERITAGE'..Corak batik..simple tapi klasik..

Gambar2 semasa event..

 Tetamu Khas yang turut hadir masa majlis pelancaran Peariz.Com..
Pn. Vivy Yusof..Owner FashionValetDotCom..Harus kenalkan?Ada rancangan sendiri kat Astro..#lovevivy


Owner blog ain dari mamadarwiish..Selalu jenguk blog ain..dah berapa kali ternampak ain kat event tapi tak berani nak tegur..hehe..wisau dia masa aku nak tangkap gambar ni..hehe..yelah, tetiba je nak tangkap gambar, bercakap tak pernah..ko dah kenapa,kan?kalau aku pun musykil..tak de apa..selalu masuk blog dia..Sekali terjumpa lagi sekali kat event ni..nak bergambor plisss..hehe
 
Antara menu yang dihidangkan tapiii masa event ni bulan puasa..mampu telan air liur je lah, yeak..hehe..

Korang, kalau berminat untuk tengok koleksi2 dari Peariz.Com, maklumat seperti di bawah :~

Website : https://peariz.com 
Instagram : peariz.co 
Facebook (Pearl Tan) : Pearl.Tan

SELAMAT MENCUCI MATA :D 

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.