Yeay!!!dapat dah t-shirt KBBA9

08:30


tQ Abah Lan Careno tolong ambilkan t-shirt ni masa photoshoot KBBA hari sabtu lepas..Aku tak joint photoshoot ni sebab mr hubby tak ada kat Malaysia..Tak de sapa nak hantar ke tempat photoshoot..Nak naik LRT, malas...Tak pe la, next photoshoot..hehe..

Bangga rasanya terpilih jadik salah seorang ahli dalam kumpulan ni walaupun aku paling kurang menyerlah..hehe..katanya low profile, gitu...

Aku joint group ni walaupun aku tak berapa aktif di whatsapp group tapi bila time abg ben atau otai-otai blogger dalam group KBBA
bagi nasihat atau pandangan tentang sesuatu berkenaan blogging, gigih aku scroll & baca..cuma nak menyampuk tu tak baper nak pandai bersosial..hehe..pemalu katanya, kan!!gitu le..

Apapun suka t-shirt ni..Lawaaa!!!

You Might Also Like

3 Comment

  1. Wahhh..bestnyee..kite tak dapat lagi tshirt ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Fieza.. kalau bab nk nyampuk dlm whatsapp tu pcl pon sama..kurebg aktif walau dah lama dlm group. Apa pon kita enjoy dgn cara kita. Take note advises yg ada dlm group.

    Pcl dpt gak baju gold kbba9. Terbaik..lawa.

    ReplyDelete
  3. bestnye ada blogger shirt sendiri dah

    ReplyDelete