Sorry...SilkyGirl Expert Brow Slim Liner

14:00

Korang...ingat tak aku pernah up story pasal bengkel kecantikan yang aku attend bulan April lepas..tak ingat!!!meh klik kat SINI..refresh balik...

Masa bengkel ni, setiap peserta akan dapat beberapa item SilkyGirl untuk dicuba..Jadi entry aku yang ni review untuk item yang aku dapat tu tapi tak semua la, aku akan tulis entry berasingan mengikut item..hehe..Review aku ni idok la aku ni macam mahir sangat..tapi dari pengalaman aku sendiri gunakan produk2 ni..mungkin boleh membantu korang untuk membuat pemilihan yang tepat dan berbaloi dengan RM yang dikeluarkan..

Okey, haritu aku dah up entry pasal eyeliner, kan..eh!!tak ingat jugak..korang ni, manja sangat tau..meh klik SINI
Ingat dah?sambung balik ceritanya..

Kali ni aku nak bercerita pasal eyebrow pulak iaitu >> SILKYGIRL Expert Brow Slim Liner..

Macamana rupa dia?Korang boleh tengok gambar di bawah..

Yang menariknya pensil ni, ada berus di hujung dia..Aku suka part ni sebab kebiasaan lepas aku lukis kening mengikut bentuk yang aku suka, mesti aku ikut kat bahagian kening yang dah dibentuk tu dengan berus supaya nampak kemas & warna tak berselerak..Jadi yang ni aku suka tapiiii warna dia aku tak berapa suka la sebab tak nampak!!!..Aku ambik warna NATURAL BROWN..Ateee..Hasilnya..memang serupa tak payah bentuk kening dengan pensil pun tak apa..Jujur yea..Pensil dia mudah patah la...tak suka, tak suka, tak suka...tak tekan kuat pun..ala2 manja je..tapi tetap patah..Failed disitu..Ni pada aku la, kalau korang nak cuba sendiri boleh la dapatkan di mana-mana pasaraya berdekatan..Pendapat memasing berbeza..

Apapun kalau korang berminat nak try SilkyGirl Expert Brow Slim Liner ni, sila pilih DARK BROWN, yea..


Ada 2 warna..kalau korang nak cuba, ambil yang dark brown tu..Natural brown, big NO..Ni aku cakap ikut warna kulit aku la yea..kalau korang yang pernah guna & rasa selesa guna warna ni, terpulang...tapi kalau aku, memang aku pilih DARK BROWN...

Hasilnya..Nilaikan sendiri?

Sorry..SilkyGirl Expert Brow Slim Liner..not condemn just honest opinion..

You Might Also Like

3 Comment

  1. ok je dedua kak..saya tak suka pekat2 sangat

    ReplyDelete
  2. rasa mcm nak beli jer SilkyGirl Expert Brow Slim Liner

    ReplyDelete