AFB Feeds

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

14:25

Korang?nak duit raya tak?dah besor2 pun, dapat duit raya excited macam budak-budak..Meh nak war-war kat korang peluang untuk dapat duit raya..Mana la tahu kan?Macamana cara dia?Jom  joint GA anjuran  www.nile.com.my ..

Hadiah..cash..Kira sapa menang ni, dapat duit raya ler...Mintak-mintak la aku..Aamiin..hehe..berkat doa di bulan Ramadan ni..hehe

Berapa Nilai Hadiah?Pi tengok kat bawah ni..

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang
Nak cuba nasib jugak..mana tau rezeki dapat duit raya..ahaks!!!
Nak joint..senang je..pi jenguk blog LYSAA SECRET..3 je syarat dia..eh!!senang sangat tu..
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111
 
Aku dah pi usha web nile..banyaknya barang berkenan..jap nak buat list.. ;)
Kena standby ni sebab ada item yang akan mula dijual esok..Ada antara item ni, yang aku nak sangat..hehe..yang mana?nanti kalau aku berjaya dapatkan..aku update..sebab kuantiti dia kan sangat limited..Sapa cepat dia dapat..Gitu konsepnya..

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

 Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


http://www.nile.com.my/page.php?cd=111
 
ProductStylish Slim Fit Jeans
JLM2016 Sales price: RM17.90
Date: 29/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only


http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

ProductCandy Color OL Heel
JLM2016 Sales price: RM15.90
Date: 22/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

ProductMini shoulder bag
JLM2016 Sales price: RM6.50
Date: 22/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 500 units only


http://www.nile.com.my/page.php?cd=111




ProductMen Shoes
JLM2016 Sales price: RM12.90
Date: 22/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 460 units only


So korang kalau nak berpeluang dapat duit raya, jom la joint GA ni..tak joint, confirm2 la tak de peluang nak menang kan..kalau joint, ada la harapan sikit..ahaks!!!

GA tamat pada : 30/06/2016 , 11.59 pm

Check keputusan SINI

You Might Also Like

3 comments

  1. asslmkm.. hi :)

    gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

    JEMPUT Singah jika sudi..

    http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.