Harap LAP efisien

08:30


Gigih rekod video ni sebagai bukti...

Kerosakan saluran paip air kat rumah mak abah aku di Sg.Siput..Dah buat laporan kat Lembaga Air Perak (LAP)..Harap-harap di perbaiki segera sebelum raya ni..Memandangkan kerosakan ni di bahagian luar..Jadi kena lapor dengan LAP..Masa report yang mula-mula haritu, mintak tolong dengan pakcik aku..Dia bekas pekerja kat sini tapi dah pencen..Dia yang contact LAP dan minta tolong dengan kenalan dia kat situ..Ni cerita 2 minggu lepas la yea..

Aku follow up balik semalam..call LAP..tak baiki lagi..aduhhh!!!
Jadi aku amik inisiatif jugak buat aduan melalui web dorang & hantar e-mail..Tak pe la, kurang-kurang aduan aku ni ada rekod..dari cakap mulut je, kan..tak de bukti..

Dalam bulatan kebocoran tu..Air melimpah keluar so menyebabkan bekalan air tak masuk dalam rumah..tak de air le haritu masa kitaorang balik ke sini 2 minggu lepas..

Harap LAP efisien & perbaiki kerosakan ni dengan kadar segera..sekian..

You Might Also Like

1 Comment

  1. skrg mmg musim masalah paip.. ahha.. umah kg cik en po sama.. kena dekat 600rm

    ReplyDelete