AFB Feeds

Dekorasi Bunga Di Pejabat

08:30

Aku ni kalau bab hiasan bunga walaupun bukan la penggemar bunga pun tapi pilihan aku kalau nak letak bunga sebagai hiasan kat pejabat ke atau kat rumah..Harus la yang moden..Tak suka jenis bunga macam mak2 kita dulu tu..sejambak bunga plastik..letak pulak tu dalam pasu berukir dengan corak2..Ni aku tengok mak aku punya pilihan le..tak tau la mak orang lain yea...Aku tak berapa berkenaan yang macam tu..Serabut tengok..hihi

Aku suka kalau bunga hiasan yang jenis ranting2 tu..letak dalam pasu transparent..dah, siap!!tak serabut..

Ni aku tengah cari bunga hiasan nak letak kat pejabat..Haritu aku pi Sayang U dengan member ofis..Aku memang dah berkenan yang pattern macam gambar kat bawah ni...tapi was-was nak beli sebab takut tak sesuai pulak...huhu
Saja tanya pendapat sorang ofismate aku yang buat biz doorgift..Orang buat biz door gift kan, mesti kreatif..kalau nak banding dengan aku..Pandangan ofismate aku, sesuai je letak bunga hiasan yang aku suka ni..Bunga2 dengar..hehe..Dia tunjuk pattern macam ni tapi lagi kemas..Ehhh..suka jugak..hat dia tunjuk tu memang lagi cun dari aku punya ni..Yang tu dekat Kaizon..Harga dalam RM39.90..Ke korang tahu ada tempat lain yang jual jenis bunga hiasan macam ni..Kalau ada, beritahu yea kat mana?tinggalkan komen kat entry ni..Nanti aku pi usha kat tempat yang korang cakap tu..

Saja beli nak letak kat pejabat..baru la semangat nak buat keja kannn.. ;)

Sekarang, dekorasi bilik aku macam kat bawah ni?okey tak? 

 Kat ruang untuk tetamu dalam bilik aku..Bunga hiasan yang aku 
cadang nak beli macam gambar kat atas tu, aku nak letak kat bahagian ni..
 
 Kat sudut tepi dalam bilik..
 
 Jenis bunga pilihan aku..very da simple..macam ni..tak mo rose2 ke yang jenis sejambak2 tu..
tak minat..
 

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.