AFB Feeds

Bila tak memandu?Ni la akibatnya..

14:21

Blog Fieza Sani

  Bila ko jenis tak memandu..Akibatnya bila tarikh lesen dah expired pun tak kisah..Mak aku cakap "tarikh harijadi ingat..nak hidupkan lesen, tak ingat"..hihi...Ate, anak mak ni kan tak memandu..mana nak ingatnya..

Harini Birthday abah aku..baru gigih pi hidupkan lesen..tue pun aku cuak sebab minggu lepas, ada sorang ofismate aku bagitau dia nak hidupkan lesen tak boleh..kena gi JPJ..masa dengar tu, aku buat2 kool je..padahal dalam hati..alamak..ofismate aku tu birthday bulan empat..aku bulan satu, wehhhh...Cepat2 harini gi hidupkan lesen..dah terlebih dari tarikh, kena hidupkan untuk 2 tahun..Nasib baik boleh hidupkan..fuhhh, lega ahkak..2 x aku turun gi pejabat pos..pukul 8 tadi turun, sistem problem..pukul 10 turun lagi sekali...exercise ahkak di bulan posa yang mulia ni...pejabat pos tu bukan la betul2 bawah ofis aku ni, hah..kena turun bukit..turun tangga..baru sampai..turun tu tak pe lagi..nak naik tangga, naik bukit...eh, slim skit rasanya badan..

Moral of the story..next time, sila ingat nak hidupkan lesen..walaupun ko tak bawak keta..huhu

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.