Rezeki DiKongsi Bersama

12:12


Alhamdulillah..rezeki blogging lagi..Dapat baucer dari Zalora..
Untuk blogger picisan & kecilan macam aku ni, dapat baucer pun dah syukur..Ada blogger boleh buat duit dari blog..tapi aku rasa tahap aku untuk dapat RM tu, jauh lagiiiiiii..Follower pun tak ramai..Rasa ada ke orang nak bayar..haha..

Dapat baucer pun baucer laaa..rezeki jugakk kan..

Rezeki baucer Zalora kali ni kongsi bersama mr hubby & mak..
Untuk mr hubby, belikan wallet sebab hat yang sebelum ni, dah teruk benor aku tengok..
Untuk mak, belikan instant shawl..Sarung je..Siap!!Mak pun nak bergaya jugak..Kalau nak lilit sendiri, memang tak de la rajin, mak aku nak melilit tu..Jadi mudahkan kerja mak, beli yang dah siap punya je..setel
 Aku punya..aku beli shawl yang warna dark blue/hitam tu..Shawl aku tu kena lilit sendiri..Aku tengah nak belajar2 melilit shawl..Gigih follow ig yang ada ajar tutorial pakai shawl..Dah tengok dah..cuma tak praktikkan je lagi..
 
Blog Fieza Sani  

Wallet untuk mr hubby & Instant Shawl untuk mak..aloo..sweet sangat mak aku pakai..hehe..

You Might Also Like

6 Comment

  1. Lawa tudung Mak Fieza tu....rezeki dari blogging kan! Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah dapat voucher..saya dulu pernah dapat sekali dari zalora..tapi sekali tu jelah..hmm.hehehe

    ReplyDelete
  3. murah rezeki bila dikongsi bersama orang tersayang kan..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki.. zalora terbaik !

    ReplyDelete