Modal RM20 Je

08:30

Modal RM20..Hasil Walaaaa..Kalau beli dah siap, lebih kot dari harga tu..Nak bagi bunga tu kukuh & tak bergerak2 dalam pasu tu, kitaorang sumbat dengan kertas yang dah shredder..hihi..kreatif tak?
 
 

Bunga, 3 tangkai RM12 beli kat Jalan Masjid India..pasu beli kat Sayang U Semua House harga RM4.50..Gubahan oleh member ofis aku..Hasilnya gambar yang pertama tu..Simple & cantik..Untuk aku..



Bunga ni letak kat dalam bilik aku ni..Member ofis komen bilik aku ni, cantik dah semua..kemas..tersusun..ada pewangi..tapi satu je kurang..bungaaa..aiyakkkk..aku ni memang bukan seorang penggemar bunga..bukan la wajib ada dalam bilik..kat rumah ke, kat pejabat ke..sama je..untuk aku yang penting adalah kekemasann..betul, bunga penyeri..tapi memandangkan aku ni seorang yang simple..tak kisah ada bunga ke tak..tapi kalau ada pun, okey jugak..nampak berseri sikit..hehe


Next aim..nak beli bunga hiasan ada tulis macam 'LOVE' , 'WELCOME'..Selalunya kat photobooth ada..Lupa pulak nak tangkap gambar..Aku ternampak hat ni kat Sayang U Semua House, masa gi cari pasu tu..tapi tak beli..Aku tanya member cantik ke idok hat tu, dia cakap macam aku nak bela rumput kat ofis..haha..tue yang langsung tak jadik beli..tak kira nanti nak beli jugak..
  

You Might Also Like

3 Comment

  1. wah cantiklah dpt buat bunga utk raya ni hehe

    ReplyDelete
  2. buat kreativiti sendiri.. klu dulu pakai straw bagai buat diy bunga

    ReplyDelete