AFB Feeds

Konsep Belajar Sambil Menyanyi Dengan Didi & Friends

08:30

 thebabystore.com.my/DIDI-AND-FRIENDS-DVD-Lagu-Kanak-Kanak?tracking=572c225f1f8f5

Sapa ada anak-anak, confirm kenal Didi & Friends ni, kan?Aku pun dah terjebak..Gara-gara anak buah aku..Mula2 aku tak tau Didi ni kartun apa?Haritu tertengok..aih...layan wei..siap nyanyi lagi kadang tu..hamikkk!!penangan Didi..Terngiang-ngiang lagu Didi ni, tau..Bagus rancangan Didi ni..Konsep belajar sambil menyanyi..Lagu-lagu dia pun, best..Patut ramai budak-budak suka...Aku suka karakter-karakter dia terutama watak utama si Didi tu..halaaaa..apasal homey sangat ni..

Fenomena Didi & Friends


Hora Horey!!! Pernah tonton Siri Animasi Lagu Kanak-Kanak Didi & Friends di Astro Ceria atau Youtube? Haaaa.. kalau ada anak kecil dibawah 6 tahun. Aku rekemen sangat bagi anak korang tonton Lagu Animasi ini, baby bawah setahun pun layan juga. Silap-silap mak bapak pun layan sekali. Memang layan betul. Semua lagu best. Dah lebih 130 Juta Views di Youtube tau!

Tak Caya? Cuba Tengok Video dibawah.


Lagu Kalau Rasa Gembira



Lagu Chan Mali Chan



Lagu Lompat Si Katak Lompat

Haaa... layan tak? Ada banyak lagi lagu-lagu Didi & Friends anak korang boleh tonton di Youtube dan Astro Ceria. Gerenti layan punyalah...

Ada yang  nak beli DVD Original Didi & Friends? Kalau ada yang nak beli boleh terus beli online di website The Baby Store . Ada Volume 1 dan Volume 2. Stok amat terhad.

 thebabystore.com.my/DIDI-AND-FRIENDS-DVD-Lagu-Kanak-Kanak?tracking=572c225f1f8f5

 thebabystore.com.my/DIDI-AND-FRIENDS-DVD-Lagu-Kanak-Kanak?tracking=572c225f1f8f5




HORA HOREYYY!!!


You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.