Menang..Rezeki

23:33

Yeay..menang contest dari blog LAN CARENO..Rezeki datang dalam pelbagai bentuk..menang contest & dapat hadiah juga, dikira rezeki..

tetiba rasa pandai matematik pulak sebab menang..ahaks..matematik masa SPM, outtttt..

Simple je contest yang Lan Careno ni buat..

Cuba teka nilai harga barang kat bawah ni?

Magic Body Lotion Cosmoderm

Gigih kira weiii..lepas jawab tu, naluri konfiden kata betul..hehe
Magic Body Lotion Cosmoderm
dan ternyata tepat jawapan ku..

hadiah dari Lan Careno..Magic Body Lotion Cosmoderm dan Lan bagi jugak voucher Watson..tQ Lan..macam tau2 pulak, aku suka shopping kat Watson..siap jadik member lagi..

 Magic Lotion tu berfungsi untuk rawatan kulit bermasalah macam jerawat badan, ruam, jangkitan kulat, bakteria serta sunburn..Boleh juga dijadikan deodorant untuk mengatasi bau badan & memberi kelembapan semulajadi pada kulit kerana mengandungi lidah buaya, vitamin B5 dan E..Boleh la cuba ni sebab kebetulan ada beberapa masalah di atas, aku sedang alami macam jerawat badan..huhu..dah dapat hadiah ni, mari la kita testimoni kat diri sendiri..kalau okey, nanti aku share kat sini..

Korang kalau berminat nak try produk Cosmoderm ni jugak boleh cari di Guardian atau farmasi..Kalau malas, pi je beli online kat www.mycosmoderm.com

You Might Also Like

2 Comment