AFB Feeds

Beg Uncang dri Jepun

08:30

Dapat souvenier beg uncang dari Jepun..tQ Kak Ziha..Ganti tempat kak ziha masa dia gi bercuti baru-baru ni ke Jepun..Aku ada up entry masa aku jadi P.A. ganti 

Tak sangka pulak Kak Ziha bagi cenderahati untuk P.A.2 yang ganti tempat dia..

Selalu dapat keychain je..kali ni dapat lain sikit..beg uncang..ngam2 boleh masuk hp aku tapi tak boleh tutup penuh...eh..kira okey la tu..orang dah bagi pun kira syukur..Ada fungsi jugak la beg uncang ni sebab time lunch aku selalu bawak handphone & purse macam tu je..kadang bila amik makanan, risau je hp aku jatuh dalam lauk..haha..alhamdulillah, tak pernah jadik lagi la..imaginasi aku je tinggi..hehe

Pagi2, aku buh box vitamin aku..Dalam erti kata lain, berfungsi la beg uncang ni..pandai Kak Ziha bagi cenderahati..kalau tak orang selalu bagi keychain..Okey je bagi keychain tapi masalahnya banyak sangattt dah..kadang tak tau nak gantung kat mana?

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.