AFB Feeds

Beg LV

11:19


Tengok kat fb harini, ada beberapa orang member duk share..tetiba aku pun share jugak..ahaks!!!

Saja je..tak de rasa bertuah dapat..tengok la baper ratus ribu yang share (yang aku bulatkan merah)..tu setakat harini (pagi)..DS Vida akan umum pemenang, weekend ni..mak aih..memang confirm bertambah lagi..

Kagum aku dengan DS Vida ni..suka menderma..tu agaknya rahsia dia murah rezeki..

Taja orang gi umrah, taja pasukan bola sepak Kelantan, apa lagi..banyak leeee..

Korang kot sesapa yang nak mencuba nasib, kot bertuah..pi kat PAGE DSV



UPDATE TERKINI :

14/4/2016 ~

Penyebaran share beg LV DSV kat atas ni menggunakan akaun pelesu page DSV..
lorrr..kesian tau ramai orang share..dah verangan dapat beg LV..sekali tipuuuu daaa..ish ish sapa la yang suka buat lawak tak kelakar ni..nasib aku tak de la berharap sangat nak dapat..maklum la aku kalau 'lucky draw' ni memang selalunya tak lucky..yang ni pun aku saja je share..dia selalu kalau yang part lucky draw ni, ada orang2 nya..contoh macam kawan ofis aku dulu..apa2 yang ada cabutan bertuah, mesti dia dapat..kadang dia masuk lambat majlis tu, dia suh aku pegang no.dia..tapiiii yang naik no.dia..no.aku harammm naik..sabar je la..


 

You Might Also Like

4 comments

  1. Fieza...tu account fake la....Datuk Vida dah nafikan itu bukan post dari FB original dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau yani..dah update kat entry atas ni..baru jap ni adik sepupu inform pasal ni gak..ramai terjebak..dekat 100k lebih orang share..

      Delete
  2. ada yag paling latest baca tdi yg dato vida bagi gak beg LV.. hihiih..

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.