AFB Feeds



Tempat pertama kali bertemu?

07:55




 
KKR le..opis aku..1st time jumpa kat sini..haha..actually kenal dalam internet tapi 1st time jumpa, mr hubby amik kat opis..lepas tu baru pi berdetim kat area KL..ahaksss..
Mr hubby habaq, silap masa tu bawak keta..sebab excited nak jumpa kan..kalau tak mr hubby nak test naik motor je..nak tengok iolls materialistik ke idok?ghasa2..

You Might Also Like

1 comments


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.