AFB Feeds

Seronok ke idok?

08:30

Sabtu baru ni bawa Iman jenjalan lepas abis event Systema..Mr hubby cadang nak tengok wayang..redeem tiket free sempena birthday mr hubby hari ahad..mr hubby TGV member club..Untuk ahli dapat redeem 2 tiket percuma & 1 set (popcorn + air) pada bulan kelahiran..Itu yang plan nak tengok movie..Plan bawak Iman  sekali..huhu..kitaorang pun tak tahu la samaada okey ke idok bawak iman nengok wayang..1st time weiii..tapi tak cuba tak tahu kan..kalau lulus, lain kali boleh repeat..kalau gagal, memang tak la..
Korang rasa lulus ke tak?
Jeng Jeng Jeng... 

Kitaorang tengok cerita apa?bawak Iman, sah2 la kena tengok Boiboiboy..layan je la..walaupun aku tak suka sangat kartun boiboiboy ni..
Member TGV, boleh redeem 2 tiket percuma + 1 set (popcorn & air) sekali dalam bulan kelahiran

 Ni masa kat kaunter tgv..sambil beratur nak beli tiket, dia sibuk nak tangkap gambar kat banner ni..bila suruh dia pandang kamera..macamni la reaksi dia..

 
Review BoiBoiBoy.
 Posing dulu sebelum tengok movie..nasib Iman behave je masa ni

Dalam panggung..reaksi Iman.. Duk harap masa ni, dia tak merengek ajak keluar..pffftt..

Hasil cubaan bawa Iman ke wayang..suksesss..yeay!!next time boleh repeat lagi..hehe

Review BoiBoiBoy..

Aku bukan peminat cerita ni tau..kalau yang biasa kat tv pun, aku tukar channel..kadang tu kalalu tak de cerita lain yang best, ku layan jugak le..sorry, pada peminat2 fanatik BoiBoiBoy..Untuk versi filem ni, bagi aku keseluruhannya okey je..Selain watak2 yang biasa kita tengok di tv, ada la tambahan watak baru untuk versi filem bagi dijadikan jalan cerita..Agak menarik jalan cerita dia, pergerakan & percakapan watak animasi dalam filem ni, sekata, tak de la pergerakan badan lain..pergerakan mulut lain..Bagi aku watak cikgu BoiBoiBoy tu penceria pada cerita ni..sapa ke nama cikgu tu, lupa pulak..Kalau tak, aku rasa macam boring pun ada..Duk pikir 'eh..lambat lagi ke nak habis cerita ni?'..ni untuk aku yang tak baper minat sangat cerita boiboiboy..mungkin pada korang yang peminat2, rasa cerita ni TERBAIKKK..masing-masing punya pandangan..

 Apa-apapun bagi aku, aku layan je..sesuai dijadikan tontonan untuk  release tension..light & easy movie..

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.