AFB Feeds

Romantika

11:50

Eh..lupa pulak nak share dengan korang hasil eksperimen soap flower yang aku dapat masa birthday haritu..sorry..kata nak share tapi lupaa..macam bz bebenor..

entry terdahulu : birthday-gift

Hasil eksperimen aku dengan soap flower..
romantika
Letak 1 soap flower dalam baldi..ramas2kan..dah masuk dalam air, otomatik jadik lembut..
romantika
Nie la warna dia..tak merah pun..ala2 pink cair gitu..dan tak bau wangi pun..Nasib aku amik 1 je soap flower untuk eskperimen..
romantika
Tengah2 tu lampu..Satu kelemahan dia, bateri tak tahan lama..aku dah test satu malam biar je..esoknya dah out of service..so flower soap ni jadik background kalau aku nak tangkap gambar apa2 yang aku nak masukkan kat blog..cantik sikit..
romantika
ni la ghupe bila tutup lampu..glow in the dark..feeling lomantikk meh..

Untuk korang yang nak bagi hadiah kat gf/isteri/suami..sesuai sangat rasanya..walaupun sabunnya tak wangi sangat, lampu tu pun bateri cepat out yang penting, bila tengok je ingat kat pasangan kita kannn..terus calling2 kalau berjauhan (PJJ)..haha..konon..

sesekali feeling romantika mehhh..

You Might Also Like

4 comments

  1. Flower soap ni leh guna buat mandi ke..hehehe...maaf SA jakun..x pernah dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh SA tapi tak best sebab tak de bau wangi pun..dia mcm more to perhiasan je..

      Delete
  2. flower soap ni untuk wangikan bilik ekk.. menarik jugak lampu tu ye ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak wangi pun lia..untuk perhiasan sahaja..

      Delete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.