AFB Feeds

Pewangi Bilik Tahan Lama

12:05

Refer dari entry aku sebelum ni..Aku ada mention untuk test berapa lama ketahanan perfume ambi pur ni..

Hasil eksperimen aku, perfume ni boleh tahan dalam 2 bulan lebih..Korang boleh rujuk entry SINI..

Yang baru ni tukar aroma lain pulak..So, korang yang suka bau wangi2 kat bilik, rumah boleh la cuba yang ni..terbukti tahan lama..Oo..lupa pulak mention aku bukan spray gitu je tau..kat ofis, ada sekali pakej dengan alat spray automatik tu..yang kita boleh set baper kali sehari nak spray dalam bilik..Bateri masih ada lagi yang masa aku letak mula2 bulan 1 ritu..cuma refill spray baru je..jadi rumusan save sikit bajet..ahaksss

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.