AFB Feeds



Pakaian Muslimah Terkini

23:20

Bagi yang mencari pakaian muslimah terkini selain dari pilihan ramai iaitu jubah, pakaian yang sopan, menutup aurat namun masih berciri islamik..Semestinya jenama ShiqeenSattar..


Siapakah Shiqeen Sattar?

Baru sahaja menceburi dunia perniagaan dan mensasarkan pakaian muslimah masa kini serta koleksi hijab sebagai pilihan untuk wanita berhijab yang gemar berfesyen..Kelebihan hijab di Shiqeen Satar, menggunakan batu Swarovski yang asli untuk memastikan kepuasan pelanggan..

We are not selling the product.
We are selling the value.
Pages : ShiqeenSattar


Kenapa harus menjadi follower pages ShiqeenSattar?

 Koleksi yang menarik & tidak ketinggalan mengikuti fesyen muslimah masa kini keluaran jenama ShiqeenSattar..

Ramai wanita berhijab di luar sana yang gemar berfesyen tapi sukar mencari pakaian yang sesuai..Di shiqeen sattar, pakaian yang diketengahkan bersesuaian dengan pilihan masa kini untuk wanita berhijab..Palazo & Senorita pants antara pilihan yang boleh dicuba..Dengan potongan yang longgar, wanita berhijab kekal bergaya namun masih mengekalkan ciri islamik..

Jenama Shiqeen Sattar masih baru di dunia fesyen muslimah yang mula diperkenalkan melalui KL Fashion Trend 2016 pada bulan Disember 2015 lalu. Walaupun baru sahaja dikenali namun jenama Shiqeen Sattar sudah mula meniti di bibir-bibir penggemar fesyen muslimah.

Antara koleksi di ShiqeenSattar..

 Swarovski Hijab

Antara koleksi yang laris di pasaran apabila berjaya dijual dalam masa yang singkat tidak sampai sebulan..Semudah a, b, c menyarungkannya..tidak perlu inner, pin, lilit, gosok..


Slim Palazzo

Senorita Pants


Kisah SHIQEEN SATTAR dalam akhbar Harian Metro 13.02.2016


Semoga jenama ShiqeenSattar akan terus dikenali sebaris jenama terkenal tempatan yang sedia ada..

Untuk yang ingin mendapatkan koleksi dari ShiqeenSattar, boleh ikuti beliau di FB (link seperti di atas)..

You Might Also Like

7 comments

  1. Produk yang perlu kita bagi sokongan ..semoga perniagaan terus maju dan berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju. Kalau kita tak sokong siapa lagi kan.

      Delete
  2. Produk yang perlu kita bagi sokongan ..semoga perniagaan terus maju dan berjaya

    ReplyDelete
  3. Sekali sarung siap. Tambahan mak2 macam ummi ni. Ada org mai rumah terus sarungkan jer.

    ReplyDelete
  4. produk tudung untuk yg jns bz je.. sbb mudah disarungkan

    ReplyDelete
  5. Unik sungguh rekaan ni ye...kagum tgk

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.