AFB Feeds



Majlis Resepsi Jihan & Ungku Hariz

08:30

Majlis resepsi Jihan & suami yang berlangsung di Laman Kayangan Shah Alam pada 20/3/2016 malam semalam..
Tengok dari ig Jihan..meriah..konsep english style..
Ni antara gambar2 dari ig Jihan..kalau korang nak tengok yang lain, boleh le ke ig Jihan @jihanmuse

Credit Gambar : Project2Pi

Majlis Resepsi Jihan & Ungku Hariz

Majlis Resepsi Jihan & Ungku Hariz

Majlis Resepsi Jihan & Ungku Hariz

Majlis Resepsi Jihan & Ungku Hariz

Majlis Resepsi Jihan & Ungku Hariz

SELAMAT PENGANTIN BARU JIHAN & UNGKU HARIZ..

You Might Also Like

2 comments

  1. Semoga mereka berdua kekal bahgia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  2. wow majlis diorang sgt cantik kan..semoga mereka kekal hingga jannah

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.