I Love Bfab

16:33


Nak kongsi dengan korang semua, link untuk booking melalui bfab.my..Kisahnya tadi aku booking lagi sekali untuk facial, lepas check out tu ada keluar satu link..boleh share di fb/twitter..Jadi aku share kat fb/twitter..Mana tau ada yang berminat nak layan SPA..


I Love Bfab
  

Ni link dia, k..aku share juga di twitter..tapi my follower tak ramai..jadi aku kongsi la kat sini..

I love Bfab. Use my referral link to get a discount now! http://bfab.refr.cc/SW4DC6K  via @Bfabmy

Booking melalui link yang aku bagi ni melayakkan korang untuk dapat diskaun..

Entry terdahulu yang berkaitan

You Might Also Like

0 Comment