AFB Feeds

I Love Bfab

16:33


Nak kongsi dengan korang semua, link untuk booking melalui bfab.my..Kisahnya tadi aku booking lagi sekali untuk facial, lepas check out tu ada keluar satu link..boleh share di fb/twitter..Jadi aku share kat fb/twitter..Mana tau ada yang berminat nak layan SPA..


I Love Bfab
  

Ni link dia, k..aku share juga di twitter..tapi my follower tak ramai..jadi aku kongsi la kat sini..

I love Bfab. Use my referral link to get a discount now! http://bfab.refr.cc/SW4DC6K  via @Bfabmy

Booking melalui link yang aku bagi ni melayakkan korang untuk dapat diskaun..

Entry terdahulu yang berkaitan

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.