Gelagat Iman

12:49

Minggu lepas, aku & mr hubby balik ke Ipoh..ada small birthday celebration anak buah mr hubby..satu2nya buat masa ni anak buah sebelah mr hubby..kena letak buat masa ni sebab in future insyaallah bertambah..hehe..Aku & mr hubby bawak jugak anak buah aku, si Fakhrul Iman tu..Tak plan pun nak bawak..tapi masa aku & mr hubby nak keluar dari rumah haritu, kemain menjerit2 nak 'itut'..mak aku pegang pun dah meronta2..kitaorang decide bawak je la..Iman ni unik sikit..bukan unik apa, dia jenis lambat sikit warming up nya..lagi satu, kitaorang risau jugak bawak dia ni takut dia meragam..dia dengan abah aku, memang takut la..dengan aku & mr hubby kurengg sikit..especially aku, lagi laaa buat main2 dia je..tapi tak pe..Iman ni tak la susah nak handle..

Sebelum gerak balik ke Ipoh haritu, kitaorang mencari hadiah untuk anak buah mr hubby dulu..

Gigih time jammed2 pi beli kat Chow Kit..Pak long a.k.a mr hubby nak jugak beli hat ni..Iman memang dah ada sebiji kat rumah..tapi yang birthday gift arip ni, dia buat macam dia yang punya jugak..

Kelas betul mainan budak2 sekarang..
Dalam keta, dia dah test bawak dulu..
Kan dah habaq, dia buat macam dia yang punya..nak jadik citer Arip, anak buah mr hubby takut pulak nak naik bila motor ni bergerak..adusss..sonok iman conquer..
Alhamdulillah..nak pun si Iman ni berkawan..ingatkan dia anti-sosial..ni first time temu kan arip & iman..nasib baik okey..tapi besa la kan..dah nama pun budak2..kejap elok, kejap gaduh, kejap nangis..lepas tu gaduh balik..aihhh..Agak2 sapa tua kalau tengok size badan?hehe
Birthday kek untuk Arip..yang kecik belakang tu untuk pak/tok/pah sedara Arip yang lahir bulan 3..
Birthday gift dari Mak Su untuk Arip..pun Iman buat macam dia yang punya..

Balik KL, pak long beli drum baru..tengok Iman macam berkenan benor hat Arip..

You Might Also Like

0 Comment