AFB Feeds

Cara Menyegarkan Bilik

08:30

Cara menyegarkan bilik..ramai orang gunakan wangian untuk bilik..perlu ke wangian untuk bilik?perlu la weiii..korang balik kerja, penat2..masuk bilik..bilik bau hapak..adoiyai..spoilt mood..lagi tambah2 mood penat tu..kalau melangkah masuk je dalam bilik, ada bauan yang lembut menyapa hidung..kan ke sedap..rasa nak rilex je kat bilik..itu la fungsi wangian bilik ni..menenangkan minda konsepnya..

Aku baru je bertukar wangian bilik kepada Glade (seperti dalam gambar bawah ni )..yang ambi pur aku selalu guna tu ,aku tengok macam cepat je habis..Jadi tukar la amik yang ni pulak..Baru je rasmi guna..aku pilih haruman 'Morning Freshness'..


Cara Menyegarkan Bilik

Glade ni berfungsi untuk menyahkan bauan yang tidak menyenangkan, menyegarkan udara,pantas bertindak (spray je, terus semerbak bilik..aku dah try), memberikan aroma bauan yang berkualiti & tahan lama..

Okey, lepas ni main spray2 pulak la..tak tahu la baper lama tahan..wait & see :D

You Might Also Like

4 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.