Blogging Inspiration

10:27

Rezeki datang dalam pelbagai bentuk..Kat bawah ni, salah satu rezeki blogging..Alhamdulillah..Untuk blogger picisan & kecilan macam aku ni dapat reward macam ni pun dah syukur sangat..tQ pada pihak pengiklan sebab beri peluang pada blogger yang tak baper nak glam ni untuk review servis/produk dorang dalam blog aku..next time beri peluang lagi yeak..hehe

Bila dapat reward macam ni, rasa semangat & nak more serious dalam bidang blogging..Blogging inspiration, orang putih kata..hehe

Blogging Inspiration
**Set Mini ODP (Wanita)
**Petronas Gift Card (Bernilai RM100)

Selain dari kat atas ni, aku pernah jugak dapat reward dari segi RM & product untuk review di blog picisan aku ni..untuk aku dari segi bayaran tu tak de la banyak tapi yang penting dapat cari pengalaman untuk buat review & ada modal untuk up entry..weiii..kadang2 kekeringan idea nak mengarang..so bila buat review ada la membantu sikit..hehe


You Might Also Like

5 Comment