AFB Feeds

Blogging Inspiration

10:27

Rezeki datang dalam pelbagai bentuk..Kat bawah ni, salah satu rezeki blogging..Alhamdulillah..Untuk blogger picisan & kecilan macam aku ni dapat reward macam ni pun dah syukur sangat..tQ pada pihak pengiklan sebab beri peluang pada blogger yang tak baper nak glam ni untuk review servis/produk dorang dalam blog aku..next time beri peluang lagi yeak..hehe

Bila dapat reward macam ni, rasa semangat & nak more serious dalam bidang blogging..Blogging inspiration, orang putih kata..hehe

Blogging Inspiration
**Set Mini ODP (Wanita)
**Petronas Gift Card (Bernilai RM100)

Selain dari kat atas ni, aku pernah jugak dapat reward dari segi RM & product untuk review di blog picisan aku ni..untuk aku dari segi bayaran tu tak de la banyak tapi yang penting dapat cari pengalaman untuk buat review & ada modal untuk up entry..weiii..kadang2 kekeringan idea nak mengarang..so bila buat review ada la membantu sikit..hehe


You Might Also Like

4 comments

  1. btol.. pengalaman.. klu de rezeki alhamdullilah

    ReplyDelete
  2. wah bestnyaaa...

    welcome to kelabblogerbenashaari

    ReplyDelete

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.