AFB Feeds

Aplikasi Untuk Yang Suka Travel

08:30

Untuk sesapa yang suka travel tetapi jenis tak suka buat plan..selalu buat plan mesti tak jadi..so ada yang suka buat mengejut2 je gitu..dah tau nak gi mana cuma tak suka nak plan bila tarikhnya..tetiba je nak bercuti, terus on..

Buat plan mengejut macamni okey je tapi selalunya problem pulak nak booking hotel, flight (kalau melancong keluar negara)..pening nak cari hotel..flight..apa program yang nak dibuat kat tempat kita bercuti tu..

Jadi untuk mudahkan korang yang suka buat plan mengejut2 ni tak perlu risau sebab sekarang dah ada aplikasi LastMinuteBooking (LMB)..Boleh muat turun aplikasi ni dari Google Play & App Store..
Aku dah download aplikasi ni..saja simpan..aku & mr hubby pun kadang suka buat plan cuti mengejut2 ni..Jadi simpan dulu aplikasi ni kat hp..

Menarik jugak aplikasi ni..Ada 3 jenis pakej, korang boleh pilih nak yang mana (gambar di bawah), tempahan hotel & tiket..semua dalam 1 aplikasi..mudahkan sekarang..dihujung jari je..

 

Pakej Libur..Di LMB, kebanyakan percutian yang ditawarkan untuk muslim pakej..Jadi untuk kita orang islam, tak perlu risau..
 
Pakej segera..Bagi korang yang malas nak pikir banyak, terus amik je pakej ni..semua dah ada termasuk itinerary..

 

Matta Fair Pakej..pakej promosi..tinggal klik, tempah & bayar je..
  

Tempahan tiket..cuma perlu taip nama tempat & tarikh yang kita nak gi travel tu..akan keluar senarai semua penerbangan yang ada (seperti gambar di bawah).. 

Senarai penerbangan yang ada..

 
Carian hotel..taip je nama tempat & tarikh serta hari untuk bermalam..keluar senarai semua hotel yang ada di Bali (seperti gambar di bawah)..
 

Senarai hotel yang ada..termasuk harga..

  Mudahnya sekarang..nak gi bercuti pun senang hati dengan aplikasi ni..

Maklumat lanjut, korang boleh layari www.lastminutebooking.com.my

You Might Also Like

2 comments

  1. de gak tgk.. mmg boleh buat last minute

    ReplyDelete
  2. huiyo senangnye cmni. ok nak install skrg hehe

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.