AFB Feeds

10 Pilihan di Lazada

16:07

Siapa rakyat Malaysia tak kenal Lazada?alooo, ketinggalan sangat tu kalau tak tau..mak sedara aku kat kampung, rajin shopping kat Lazada tau..Nampak tak!!!sampai ke kampung, Lazada ni glamour..

Untuk yang tak tahu (kalau ada la yang tak tahu), Lazada merupakan sebuah platform online membeli belah yang terkenal kat Malaysia..

Bersempena dengan sambutan birthday Lazada ke-4 ni, Lazada sedang membuat Promosi ..uiii..sedar tak sedar..orang bercerita sana sini beli itu ini kat Lazada, eh dah 4 tahun rupanya lazada..'saya 4 tahun la'..

Okey berbalik pada cerita promosi ini, kita boleh anggap sebagai penghargaan terima kasih kepada pembeli2 setia iaitu kita yang selalu membeli-belah di situ sehingga menaikkan nama Lazada di kalangan rakyat Malaysia. Promosi ini berlangsung dari 15-18 Mac 2016..ala..sorry, lupa nak share info ini awal dengan korang..eh!!tak pe, jangan risau sales masih lagi berlangsung sehingga esok..

Jadi..tunggu apa lagi..menarik sangat ni..pi grab barang/item yang dah lama korang usha kat website Lazada tu..diskaun sehingga 90%..

Kat bawah ni antara item yang aku usha kat Lazada..ngeee..pilihan perempuan sangat kan..tak pilih beg/baju sebab selalu beli..item yang kat bawah ni  antara yang kena kumpul duit dulu untuk beli..atau kena tunggu sales macam ni baru beli..tQ Lazada..always memahami kehendak  pelanggan yang selalu nak diskaun macam aku ni..ahakss..

Ni pilihan aku..korang punya, pi la check it out kat Lazada..sementara sales masih berlangsung sehingga esok.. 

Untuk ke website LAZADA, hanya klik caption di bawah setiap gambar.. 

Roichen Ceramic Special Double Sided Pan 32CM (BROWN) + 5 IN 1 Stainless Steel Food Container




Design Home Kitchen Cookware & Starter Set (80pcs) 
Stainless Steel Double Dish Drainer (Silver) SS-008

LC Deco Accalia L-Shape Sofa (8 Feet Long)


Philips Steam Floor Cleaner (1500 W) FC7028/61
 

 


 Samsung Galaxy Note 5 32GB (Gold)(Official Samsung Warranty)


PINSV Men Formal Shoes Casual Loafers(Black)














Lazada Malaysia


This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

ShopLink Asia

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.