AFB Feeds

Tempat untuk honeymoon

15:17

Bali..Wahhh..aku rasa Bali macam sesuai untuk tempat orang honeymoon..Aku tak pernah sampai lagi ke Bali ni..Rasa2 dulu ada mr hubby cadang nak bercuti ke sini tapi aku macam tak baper minat sebab duk baca review kat google, Bali ni kebanyakan penduduknya bukan islam so nak cari makanan halal agak susah..aku tak pasti la kesahihannya..ni dari pembacaan aku melalui internet je..kalau sesapa yang ada pengalaman bercuti ke sini, boleh share story korang yeak..mana tau boleh jadik future reference kitaorang pulak..kot2 nak bercuti ke sini nanti..heeee

http://aquagugurl.sharethisstory.net/my-539423-8318?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

http://aquagugurl.sharethisstory.net/my-539423-8318?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

Tadi saja tengok senarai hotel kat Bali..waaaaa..apsal cantik sangat..terus tetiba nak buat dalam wishlist untuk bercuti ke sini pulak..

Haritu adik mr hubby ada buat suggestion untuk family vacation kitaorang tahun depan, ke sini tapiiii mr hubby tak mau pulak sebab dengan kadar tukaran wang kita sekarang yang tak baper nak best..Mr hubby prefer buat kat dalam Malaysia je..alaaaaaa..

Cantik-cantik la hotel kat sini..kalau sesapa yang dalam planning nak ke Bali, boleh la klik gambar atas ni untuk tengok senarai hotel kat Bali..percaya la mesti jatuh cinta..hiiii


You Might Also Like

2 comments

  1. Cantiknya hotel kat bali.. Tak merasa lg nak honeymoon ke bali.. Insyaallah..

    ReplyDelete
  2. Anak dah 2, tapi x merasa sangat honeymoon di luar rumah he...23x

    Asik berjalan tapi atas urusan koje. Bila nak rasa honeymoonnya

    ReplyDelete


Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.