AFB Feeds

S-Card

10:14

Yeayyy..dah ada SOGO kad balik..dulu aku pernah buat sekali tapi bila expired aku tak renew..aku malas nak renew sebab aku jarang pun shopping kat SOGO..kalau gi SOGO, beli barang kat situ aku guna S-Card member je..tolong member kumpul point..SOGO ni konsepnya kumpul point..Kalau dah cukup point, boleh redeem dengan barang/voucher..

Punca aku boleh jadik member kad SOGO ni sebab haritu kebetulan aku ke SOGO dengan ofismate..Masa nak keluar dari SOGO
  tu, tetiba ada staff SOGO bagi voucher & borang..tengok kat voucher tu, complimentary joint jadik member S-Card..waaa..menarik ni..ofismate aku tak nak sebab dia memang dah jadik member pun..aku nak la sebab aku memang dah lama stop jadik member s-card..peluang di depan mata, jangan dilepaskan..hihi..

Time lunch jumaat lepas gigih aku berjalan kaki gi SOGO..kebetulan bos aku tak de..so cun la..Sampai kat SOGO terus ke LG..buat S-Card kat information kaunter situ je..aku ingatkan kena naik tingkat 7..lega..kalau tingkat 7 tu selalunya time lunch ramai..tambah2 kalau time rehat hari Jumaat..mak aih..bercinta nak tunggu..tadi buat S-Card aku kat LG je..legaaaa..

Tadaaaa..ada dah SOGO card..rajin la aku ke SOGO lepas ni..hehe..sebelum ni pun memang rajin cuma nak beli je malas..Dah ada S-Card ni rajin la aku shopping kat SOGO..heeee..'sayanggggg..lepas ni nak beli apa-apa, kita gi SOGO je yeak'..ahaksss!!
My S-Card..Dapat keahlian percuma untuk 5 tahun..yeayyy..selalunya nak jadik member kad SOGO ni kena bayar RM24 untuk 2 tahun..
Dapat recycle bag a.k.a shopping bag & coupon rebate/flat-rate parking/membership complimentary..Sapa nak joint jadik member kad sogo gak, e-mail aku..aku ada 2 complimentary membership voucher untuk 2 tahun..
  1. Aktif S Card kat website SOGO untuk dapatkan 500 point sebagai ahli baru..
yeay..dapat 1000 point lagi..so total 1,500 point..okey, kumpul2..dah target nak beli apa..macam berkenan..tadi dapat buku untuk redeem barang mengikut jumlah point + tambah duit sikit je..yang barang aku nak tu, tak cukup point..so kena kumpul point lagi..
Rasmikan S-Card untuk start kumpul point..beli barang kecik-kecik dulu..warming up katanya ;)

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.