Resipi Air Lemon Untuk Senang Hamil

10:25

KITA BERUSAHA, TUHAN YANG TENTUKAN

Lemon adalah buah yang baik kerana ia dimuatkan dengan vitamin C, magnesium, kalsium, kalium, dan antioksidan. Jika anda menambah lemon kepada air minuman, ia boleh meningkatkan kemungkinan untuk senang hamil.
Badan kita dihujani dengan radikal bebas yang berbahaya daripada pencemaran dan makanan. Radikal bebas boleh merosakkan sperma, telur, dan organ-organ pembiakan. Ini merupakan pentingnya antioksidan untuk badan kita.
Antioksidan dalam minuman lemon ini akan membantu memusnahkan radikal bebas dan dengan itu membuat badan lebih bersedia untuk persenyawaan. Ini adalah mengapa ia adalah berkesan untuk masalah sukar hamil.
Apabila jus lemon segar diminum semasa perut kosong, ia boleh membantu untuk meningkatkan keupayaan hati untuk mengeluarkan estrogen yang berlebihan. Terlalu banyak estrogen boleh dikaitkan dengan masalah kesuburan.
Satu lagi kelebihan air lemon untuk kesuburan adalah bahawa ia tidak mempunyai kesan buruk kerana anda menggunakan bahan semula jadi. Faedah-faedah lain air lemon termasuk detoksifikasi, keseimbangan hormon, meningkatkan imuniti, kesihatan hati, kesihatan pencernaan, dan kulit yang cantik.

Amalkan selama 14 hari, 3 kali setahun
Dapat petua ni kat Kelab PCOS kat FB..ada member group share dari pages fb senanghamil

Berminat nak try petua kat atas ni..sebab guna lemon je..sonang..

Ms P..cepat sikit keluar yea..tazabarrrr nak try petua ni..hihi..

Ms. P, i think otw ni..hint2 memang dah ada..


You Might Also Like

7 Comment

  1. Tips bagus ni..sesiapa nk Hamilton boleh cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk kata gerenti mengandung tak pasti le..tue semua izin dariNYA..tapi boleh la cuba..hehe..saya pun baru nk try..

      Delete
  2. Tips bagus ni..sesiapa nk Hamilton boleh cuba

    ReplyDelete
  3. ooo....ni yg nk serbuk lemon tu ek..
    ok, insyllah aku bli kan utk kamu nnti yek fiza

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah fini..tu yang aku tanya ko kat fb tu..hehe..nnti klu ko beli, roger2 le

      Delete
  4. Salam. Sy tengah google pasal furmon and terjumpa blog awak. Mcm mana dgn furmon tu? Ok ke? Sy tgh berkira2 nak beli sbb mahal jgk harganya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..furmon tak serasi dengan saya..gatal2..Jadiknya dah lama stop..skrg saya cuba air lemon ni pulak..

      Delete