Prinsipessa Promotion

23:30


 Bak puteri yang mekar..wahhhh..cantik tak?tahu tak jenama apa ni?Prinsipessa.. Nama dia masa memula..agak berbelit aku nak sebut..hihi..Tapi bila dah masuk ke website dia..Wahhhh..seindah nama secantik rupa..Lagi best sebab akan diadakan
Prinsipessa Promotion sempena bulan cinta..Yeayyy..

Apa maksud Prinsipessa?
Prinsipessa (bermaksud puteri di dalam bahasa Itali) 

Jadi kalau korang memakai shawl dari Prinsipessa, korang akan fefeling puteri
 gittew...hehe..

BERITA BAIK UNTUK SEMUA   
Seperti yang aku mention di atas, Prinsipessa bakal mengadakan promosi bersama One Drop Perfume..ODP merupakan satu jenama minyak wangi yang tak perlu diperkenalkan lagi..Sebut ODP..semua tahu kan..Jadi gud news untuk pencinta shawl & ODP..Dengan 2 gabungan ni, satu promosi sempena bulan kasih sayang akan diadakan..Tempoh promosi seperti yang tertera di bawah..Bila lagi nak jimat?Of course la time promosi..Jadi sementara promosi masih ada jangan lepaskan peluang, weiii..


PP LOVE SET PROMO!!


2 is better than one! Spread the happiness with our LOVE Set on this Valentine's Day.



Prinsipessa Hydrangea shawl + One Drop Perfumes Mini Set for RM70 only! 



Promo valid from 8th February - 14th February 2016.

Dengan konsep berdua lebih baik..Kita sebarkan kasih sayang..cewahhh..

Antara pilihan Prinsipessa Hydrangea shawl..


Antara contoh mini set ODP..Ada 2 pilihan samaada untuk lelaki & perempuan..Untuk lelaki ada 4 jenis mini set manakala untuk perempuan ada 6 jenis mini set..

 Yeay..Jimat banyak ni..Dengan RM70 boleh dapat 2 item..Menariksss..
Jom cepat..Sementara stok masih ada!!

Maklumat lanjut , kunjungi  http://www.prinsipessa.com / sms / whatsapp 017-5412498

FB ODP : www.fb.com/official. onedropperfumes
 FB Page Prinsipessa : www.fb.com/tudungprinsipessa

 

 

You Might Also Like

2 Comment

  1. cantik ;)
    harga pun boleh tahan juga tu :D
    by the way, tq singgah blog PG :)

    ReplyDelete
  2. hehe..boleh la grab tengah promo ni..limited..

    ReplyDelete