AFB Feeds

Pencinta Photobook!!!

08:30

Sapa tak suka Photobook..rugi!!!Ramai orang sekarang suka buat photobook..tak de la macam dulu yang nak cari album bagai..album tu pun ada kelemahan jugak..dah lama2, plastik dia selalu koyak..aku tau sebab aku seorang pengumpul gambar..dulu2 memang suka la beli album nak letak gambar2..tapi sejak dah berkenalan dengan photobook, terus melekat..asyik cari je promotion photobook..

Nah..untuk pencinta photobook!!!

 


 


 






CUTESY

Suka ke idok?Suka lettew..Kalau suka klik je kat gambar2 atas ni, k..

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.