Mudahnya ada Ensogo

08:30

Untuk kaki shoping online, jom nak introduce korang dengan satu webshop online selain dari Lazada, Zalora, 11th street.my, apa lagi yeak..banyak lagi la..tapi entry ni khusus untuk introduce kan korang dengan ensogo.. :D

Website ensogo
 Ensogo merupakan website shop yang menyediakan pelbagai barang kelengkapan samaada barang keperluan dapur, barang elektrik, barang keperluan diri, barang baby, bag2 berjenama, kasut, pakaian serta bermacam lagi barang...Semua ini kita boleh beli melalui satu website sahaja..senangnya..semua di hujung jari je..klik2, order..tau2 barang dah sampai kat rumah..
Penghantaran barang mengambil masa lebih kurang 3-5 hari bekerja..standard time..

Untuk info korang, Ensogo ni bukan sahaja ada di Malaysia yea malahan Hong Kong, Singapore, Thailand, Philippines & Indonesia..
 

Klik link di atas untuk ke website ENSOGO Malaysia..Untuk korang yang selalu online guna handhone canggih manggih tu, jangan lupa untuk muat naik aplikasi ensogo & nikmati RM20 diskaun..yeay..

Aku dah usha kat website ensogo ni, ehhhh..banyaknya lahai barang yang aku nak..apa dia?pi tengok kat bawah ni..harga, dalam lingkungan mampu di bayar..

Are Ikan Magic Pan 

Katanya dalam proses nak diet kan..jadi cun sangat la pemanggang ajaib ni..pelbagai fungsi..

L-Shape Sofa

 Eh..suka pulak aku dengan sofa L Shape ni..dah lama usha kat kedai2 perabot..

Bean Bag

Macam berkenan pulak bean bag ni sebab kaler menyerlah koooo..haritu kitaorang dah beli 2..tengah cari untuk mak aku..nak bawak balik kat umah kampung..

Philips Iron White


 Kebetulan iron kat rumah, dah rosak..bukan rosak apa?boleh lagi berfungsi..tapi belah belakang dia dah kemek..ganass betul guna sampai kemek2..sapa la agaknya yang pakai tu..hehe

Bag

Hehe..favourite all da time..kalau shopping je especially online, mesti cari beg..

Untuk korang yang suka shopping online, yang bz sangat..tak dan nak keluar sebab banyak sangat urusan..So just sit back, layari website  ensogo (Link seperti di atas) & pilih barang2 yang korang nak dari satu website sahaja iaitu ENSOGO..Mudahkan!!

Untuk sebarang pertanyaan : ~

Tel : 03-2022 0080
E-Mail : my.help@ensogo.com

Pages @ FB : ensogo.malaysia
 

You Might Also Like

3 Comment

  1. Klik..klik...pilih...bayar...yeyyy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC..haha..tau x pe..sonang sekarang ni..

      Delete
  2. Diskaun yang diberikan pun berbaloi untuk shopping online...

    ReplyDelete