AFB Feeds

Kaki Travel

12:06

Sapa kat sini kaki travel?Aku pun salah seorang..tapi selalunya tengok pada bajet..Kadang bila nak pi travel tu mesti fikir ongkos kan?tak cukup ongkos..macamana nak gi travel..tapi travel tu perlu..Penat bekerja..nak hilangkan stress kerja..nak refresh minda..travel adalah wajib..selalunya mesti rasa semangat nak buat kerja selepas kita travel..Kesimpulannya disini, travel harus la dijadikan salah satu aktiviti tahunan kita..Kebiasaanya orang akan travel setahun sekali sebab kos untuk travel adalah tinggi..Kena sediakan duit untuk penginapan, pengangkutan,  makan/minum, bayaran masuk ke tempat-tempat yang dikenakan bayaran & etc..tak lupa duit shopping untuk kita beli souvenir..kalau duit berkepuk-kepuk, mau 1 kedai borong..tapi apakan daya..kena berjimat cermat..memandangkan kos untuk travel agak tinggi..Suka tak kalau kita boleh save sikit duit..dan dari sikit penjimatan tu, boleh guna untuk shopping..yeay..Baca lebih lanjut kat bawah yea..

Untuk kaki TRAVEL?selain dari penjimatan, kemungkinan juga korang berpeluang untuk melancong secara FREE..hah!!free..yup..kenapa free..Nanti kat bawah aku explain lagi yeak..Untuk permulaan korang kena keluarkan modal sedikit sebanyak RM150 untuk seumur hidup..Dengan bayaran serendah ini, korang akan dapat faedah seperti :~

  • Diskaun untuk pelbagai pakej pelancongan sehingga 75%
  • Tempahan hotel yang murah (72,000 hotel seluruh dunia)
  • customize pakej base on budget
dan bila korang mendaftar & membuat bayaran seperti diatas, automatik korang layak menerima diskaun voucher :

*USS Singapore tiket (2 orang)
*25% Star Cruise Pakej
*A-Famosa Resort, Melaka



Best tak?of course la kan..Dah tu tadi kat atas aku sebut free..Tang mana pulak free nya..kena keluar modal bagai..hehe..Mesti hangin je kan..tak pe, tak pe..cool beb..Jom baca info kat bawah ni..

Anda Suka Melancong?
Pernahkan anda terfikir akan dapat melancong secara PERCUMA?Touristguide.com.my adalah "online travel network" yang mana kami ingin membantu sesiapa sahaja travel dengan harga yang murah malah percuma.

Apa Yang Kami Lakukan?
Misi kami adalah untuk menjadi "WORLD LARGEST TRAVEL NETWORK"

KENAPA KAMI INGIN MENJADI "WORLD LARGEST TRAVEL NETWORK" ?
Supaya semua orang terutamanya traveller dapat melancong secara percuma. 

BAGAIMANA DAPAT MELANCONG SECARA PERCUMA? 
Kami menghubungkan semua traveller dalam network kami, dan setiap traveller memberi benefit kepada traveller yang lain. yang mana traveller yang join akan memberi manfaat kepada traveller lain dengan mendapat point. Point tersebut boleh dikumpul dan digunakan untuk redeem apa-apa pakej dalam website kami. Contoh sekiranya TRAVELLER A dan TRAVELLER B merupakan member di bawah NETWORK kami, TRAVELLER B berada di bawah NETWORK TRAVELLER A dan mereka tidak mengenali antara satu sama lain kerana NETWORK kami berfungsi secara automatik. Apabila TRAVELLER B membeli pakej dari kami, maka TRAVELLER A juga akan mendapat travel point kerana TRAVELLER B berada di bawah TRAVELLER A.

Pernah anda terfikir, sekiranya anda merupakan AIR ASIA MEMBER dan anda membeli apa-apa pakej dari AIR ASIA, hanya anda yang akan mendapat point. Begitu juga sekiranya rakan anda yang membeli, maka rakan anda sahaja yang dapat point tersebut. Tetapi dengan touristguide.com.my, tidak kira siapa pun yang travel, selagi mereka berada di bawah network anda, anda juga akan mendapat point tersebut.

Antara voucher pakej yang ditawarkan buat masa ini..

Perbezaan harga original & harga yang ditawarkan..Penjimatan disitu..


Yang best kat touristguide ni, itinerary telah disediakan (link hijau)..Korang cuma perlu beli voucher sahaja..yang lain telah disediakan oleh pihak travel agen..so tak pening2 nak fikir apa aktiviti yang boleh dibuat kat tempat kita travel tu..

  SERTA KAMI DALAM MISI MENJADI "WORLD LARGEST TRAVEL NETWORK"
Oleh itu, bagi menjadikan misi ini sebagai satu realiti, kami menjemput anda menyertai kami dengan hanya RM150 seumur hidup. Dalam masa sama perlukan kerjasama dari anda semua untuk "invite" rakan-rakan atau kenalan anda bagi sama-sama sertai misi kami ini. Tujuannya adalah supaya NETWORK ini makin berkembang. Anda akan mendapat benefit dengan secepat mungkin. 

  APA ANDA DAPAT BILA SERTAI KAMI?
Rujuk di atas

JADIKAN NEXT TRIP SEBAGAI FREE TRIP ANDA!
Semakin cepat network ini berkembang, semakin cepat anda dapat benefit dan juga free travel. Kami memerlukan sokongan dan kerjasama anda semua untuk invite seorang rakan atau family untuk bersama kami dalam misi ini. Sertai kami sekarang dan dapat benefit secara langsung. Sebagai reward kerana invite rakan atau family anda, kami akan berikan anda 20 point travel voucher dan juga FREE TRIP TO BALI/BANGKOK (3h 2m) termasuk flight pergi balik & hotel 3 bintang (trip ini akan diberikan kepada anda, apabila dibawah network anda telah ada 30 member yang berdaftar (network ini bergerak secara automatik).

BAGAIMANA NAK SERTAI KAMI
Layari website kami www.touristguide.com.my
atau hubungi 1-800-38-3338

   atau boleh juga e-mail aku :D
fieza_amy81@yahoo.com

Sertakan nama, alamat, no.telefon & e-mail (yang aktif)..Tajuk e-mail
"WORLD LARGEST TRAVEL NETWORK"..Supaya aku tak terlepas pandang e-mail korang..

tQ :D

You Might Also Like

2 comments

  1. waahh..!! kalau aza rezeki lebih teringin nak ke India dan tengok Taj Mahal.. teringin sangat-sangat.. hehehehe.. :)

    ReplyDelete

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.