AFB Feeds

Kaki Travel #2

21:37

Korang..haritu aku ada story pasal Kaki Travel kan..yang dapat pelbagai benefit bila jadi ahli..diskaun, diskaun, diskaun, point, point & point..

Meh nak story lagi..Tapi kali ni ada offer menarik untuk korang..baca la dulu sampai habis yea..

Apa2 jom berkenalan dulu dengan 

Tourist Guide 
touristguide.com.my

 ~ FUNGSI ~

Merupakan sebuah agensi yang memberi tawaran pakej pelancongan pada semua kaki traveller dengan harga yang jauh lebih murah. Apa beza dengan travel agen yang lain ?Bezanya touristguide.com merupakan pakar dalam industri pelancongan. Keupayaan & kerjasama yang baik antara mereka dan agensi dalam mahupun luar negara memberi satu kelebihan kepada kita sebagai traveller.

Touristguide.com memperkenalkan sistem rujukan iaitu melalui pengumpulan point memberi kelebihan & manfaat kepada keluarga serta rakan-rakan untuk turut berpeluang melancong secara percuma..

~ MISI ~

Dengan misi "WORLD LARGEST TRAVEL NETWORK", touristguide.com sedang berusaha untuk mengumpulkan ahli seramai yang mungkin untuk kita saling bantu-membantu mendapatkan peluang untuk mengumpul point bagi membolehkan kita melancong secara PERCUMA.."YEAY"..


Eh..ni bukan la maksud percuma macam tu je wei..ajak la kawan2 atau sedara mara korang yang kaki travel untuk joint touristguide.my ni..so bila kawan-kawan/family korang beli pakej dari touristguide.com melayakkan kita untuk mendapat point..lagi ramai kawan korang yang jadi register member membeli pakej di  sini, lagi la banyak point dapat dikumpul..konsepnya di sini, lagi ramai yang joint lagi ramai yang beli pakej lagi banyak mata point di kumpul..bukan setakat kita je dapat point tu, family/kawan2 yang jadi register member pun dapat point..

Okey, macam yang aku mention di atas, ada tawaran menarik untuk korang..Kalau yang baca entry Kaki Travel part 1 sebelum ni, aku ada beritahu harga untuk menjadi ahli touristguide.com adalah RM150..benefit yang korang akan dapat adalah 


1.diskaun travel package sehingga 75% 

2.cheaper hotel booking (72000 hotel worlwide) 
3.customize package

tetapi kini, tawaran tawaran tawaran..sapa nak?e-mail aku laju2 tau..kat bawah nanti aku bagi e-mail..

Berbalik kepada tawaran yang aku cerita kat atas ni..tawaran untuk menjadi ahli touristguide.com dibuka secara PERCUMA sehingga hari ahad ni (14.2.2016)..Tak caya!!!percaya la..tak tipu okey..PERCUMA..korang still akan mendapat benefit seperti di atas + 20 point..kan..free2 dah dapat point..So, ajak family member/kawan-kawan korang yang suka travel untuk joint sekali tau..

ni e-mail aku (fieza_amy81@yahoo.com) 

tak nak ke?

 

You Might Also Like

0 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.